Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 παίκτες: Ποιοι βρέθηκαν στο νέο «reunion»
LIFESTYLE

Survivor 4 παίκτες: Ποιοι βρέθηκαν στο νέο «reunion»

Survivor 4 παίκτες: Ακόμα μια συνάντηση παικτών

Ακόμα ένα reunion έκαναν οι πρώην παίκτες του Survivor 4, όπως είδαμε στην φωτογραφία που ανέβασε ο Περικλής Κονδυλάτος. Από την συνάντηση έλειπαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες του παιχνιδιού, όπως η Ανθή Σαλαγκούδη. Οι δυο τους είχαν μια περίεργη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα, και μέσα από φωτογραφίες που ανέβαζαν άφηναν να εννοηθούν πολλά. Οι παίκτες, λοιπόν, που συναντήθηκαν ανήκουν τόσο στη μπλε, όσο και στην κόκκινη ομάδα.

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη, τον Μιχάλη Αρναούτη, τον Αλέξη Παππά, τον Δημήτρη Μακρόπουλο, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Περικλή Κονδυλάτο και κάποιους φίλους τους. Μαζεύτηκαν όλοι και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, που ανέβασε ο Περικλής Κονδυλάτος. «Ρε Μακρόπουλε δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει κουραστικός με τόσα ποστ που ανεβάζεις? Ε πάρε να χεις ρε φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Περικλής Κονδυλάτος – Ανθή Σαλαγκούδη: Ένα σχόλιο όλο νόημα

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor ήταν κολλητοί όσο βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά λίγο πριν την αποχώρηση του Περικλή, υπήρχε μια ρήξη στη σχέση τους, η οποία φούντωσε με τις δηλώσεις που έκανε μετά. Οι δυο τους κατέληξαν να γίνουν σχεδόν εχθροί, ενώ είχαν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο, πέταγαν καρφιά μέσα από story.

Τόσο ο Περικλής Κονδυλάτος όσο και η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψαν δημόσια ότι δεν επικοινώνησαν μετά το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι έχουν κοινούς φίλους, οι δυο τους δεν μιλιούνται. Η Ελευθερία Ελευθερίου όμως είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν οι δύο πρώην φίλοι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, πάντως, όσο και η Ανθή Σαλαγκούδη πόζαραν στις ίδιες φωτογραφίες μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Μια από αυτές δημοσίευσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων στο προφίλ του στο Instagram. Την εν λόγω φωτογραφία συνόδευσε με ένα σχόλιο όλο νόημα: “Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο, λέω πως σε ξέχασα και αδιαφορώ”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις