Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Απαντά στο αν τελείωσε η συνεργασία της μαζί του
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Απαντά στο αν τελείωσε η συνεργασία της μαζί του

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: Τι συμβαίνει τελικά;

Μια ανάρτηση από τον Τάσο Ξιάρχο πυροδότησε φήμες, ότι η φιλία του με την Κόνι Μεταξά περνάει κρίση. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε αποκαλύψει ότι δεν συνεργάζεται πλέον μαζί της, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πάνε μαζί στην Eurovision. «Με την Κόνι δεν συνεργάζομαι πλέον», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό στα social media. Η Κόνι δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο και παρουσίασε τη δική της εκδοχή.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία της με τον Τάσο Ξιαρχό και έγραψε: «Πάντα μαζί, ποτέ χώρια». Ακόμη, πρόσθεσε και μια καρδιά. Έτσι έβαλε φρένο σε όσα ακούγονται. Μάλιστα, την φωτογραφία αυτή έκανε repost και ο Τάσος στο δικό του προφίλ. Η φιλία τους ξεκίνησε από όταν ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στον πρώτο κύκλο του J2US. Κατάφεραν και να κερδίσουν με τις εμφανίσεις τους και να καταπλήξουν τα πλήθη. Στην συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες, ενώ κυκλοφόρησαν και ένα τραγούδι, που έγινε επιτυχία.

J2US: Καυτό φιλί αντάλλαξαν Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιάρχο

Μια πολυ καλή παρουσία στη σκηνή είχαν οι Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιάρχος στο “J2US” πέρσι τον Ιούνιο, οι οποίοι πειραματίστηκαν τραγουδώντας κάτι έξω από τα νερά τους. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι τραγούδησε το “Μπαλαμός (Το τραγούδι των γύφτων)”, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς και αρκετά καλά σχόλια από τους κριτές, που έκαναν λόγο για μια σημαντική προσπάθεια.

Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος ερμήνευσαν το τραγούδι με έναν αλλιώτικο και δικό τους τρόπο, ενώ στο τέλος αντάλλαξαν και ένα φιλί στη σκηνή που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις