Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 26/5: Η ομάδα που κερδίζει το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 26/5: Η ομάδα που κερδίζει το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έπαθλο

Survivor spoiler σήμερα 26/5: Στο στόχαστρο των Μπλε ο Σάκης

Survivor spoiler σήμερα 26/5: Το νέο επεισόδιο του Survivor 4 φαίνεται να είναι τελείως ξεχωριστό, μιας και όσο προχωράμε τα έπαθλα όλο και μεγαλώνουν. Στο trailer βλέπουμε νέε κόντρες και συγκεκριμένα, τον Σάκη Κατσούλη να μιλάει στην κάμερα και να παραπονιέται πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν του μιλάει πλέον, χωρίς να του έχει κάνει τίποτα. Ο Ασημακόπουλος από την άλλη τον «καρφώνει» ότι μπήκε με στρατηγική και με στόχο να φτάσει τελικό. Οι κινήσεις του είναι μελετημένες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή, η Καρολίνα αποκαλεί τον Σάκη ψεύτη.

Οι δυο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για το νέο μεγάλο έπαθλο που ανακοίνωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι όποια ομάδα κερδίσει θα πάει μαζί του στο Μαϊάμι. Σύμφωνα,λοιπόν, με τα spoilers που μέχρι στιγμής κυκλοφορούν σήμερα θα κερδίσουν ξανά οι Κόκκινοι. Μάλιστα, ακούστηκε ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα θα ταξιδέψουν στο ίδιο ιδιωτικό τζετ με τον Ατζούν!

Η περιπέτεια του «Ντάφυ»

Από την βόλτα στους αιθέρες χθες ο πιο αγχωμένος  ήταν ο Τριαντάφυλλος, που έδειξε να μην εμπιστεύεται και πολύ τον πιλότο στον οποίο καθόταν δίπλα. Ίσως γιατί αντί να έχει το νου του στην πτήση την είχε στο κινητό του. Η περιπέτεια του «Ντάφυ» είχε και συνέχεια στο ποτάμι, εκεί οπού χρειάστηκε να κάνει κουπί για να μην ανατραπεί η βάρκα του. Βέβαια η αγωνία του 43χρονου τραγουδιστή τελείωσε όταν έφτασαν στην στεριά και τους περιέμενε πικ-νικ στα βότσαλα.

Το γλέντι για τους κόκκινους συνεχίστηκε στη βίλα που θα διανυκτέρευαν. Έλληνες και Τούρκοι  έκαναν μπάνιο σαν άνθρωποι, έπαιξαν μαξιλαροπόλεμο και μετά κάθισαν όλοι μαζί σε ένα μεγάλο τραπέζι έφαγαν, τσούγκρισαν ποτήρια, τραγούδησαν στα ελληνικά και στα τούρκικα και τα… έσπασαν, με τον Τριαντάφυλλο να βάζει στο λογαριασμό του ένα σερβίτσιο, καθώς τα κορίτσια χόρευαν τσιφτετέλια και συρτάκι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις