Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πατέρας: Δάκρυσε on air, «είχε βίαιη συμπεριφορά»
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πατέρας: Δάκρυσε on air, «είχε βίαιη συμπεριφορά»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πατέρας: Όσα είπε για την σχέση τους και την συμπεριφορά του

Ο Κωνστανtίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και για το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια. Μάλιστα, «λύγισε» στο τέλος της συνέντευξης και με αφορμή το θέμα της συνεπιμέλειας που βρίσκεται στο επίκεντρο. «Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα.

Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα. Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», είπε ο τραγουδιστής. Στη συνέχεια, σε φορτισμένη ατμόσφαιρα μίλησε για την συνεπιμέλεια: «Ο κακός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω…».

«Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί, αλλά και για τον πατέρα του.

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά να μην γίνω και σαν τη Μαντόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις