Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αεροδρόμιο πυροβολισμοί – Καλιφόρνια: Αναφορές για πολλούς νεκρούς
ΚΟΣΜΟΣ

Αεροδρόμιο πυροβολισμοί – Καλιφόρνια: Αναφορές για πολλούς νεκρούς

Αεροδρόμιο πυροβολισμοί - Καλιφόρνια: Τι αναφέρουν τα τοπικά μέσα

Πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στις ΗΠΑ, και σύμφωνα με τις αναφορές πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένου ενός ένοπλου. Το περιστατικό έλαβε μέρος σε ένα προαύλειο χώρο σιδηροδρομικής εγκατάστασης, κοντά στο αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ την Τετάρτη το πρωί, δήλωσαν αξιωματούχοι. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει λεπτομέρειες σχετικά με τραυματισμούς, αν και τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς.

Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας της Σάντα Κλάρα ανέφερε στο Twitter πως αστυνομικοί βρέθηκαν γύρω στις 7 το πρωί «στη σκηνή για να ερευνήσουν μια ενεργή κατάσταση πυροβολισμών» κοντά στη λεωφόρο West Younger, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση εταιρείας σιδηροδρόμων. Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στη διάρκεια μιας συνεδρίασης συνδικάτων, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα Η αστυνομία του Σαν Χοσέ απάντησε για το περιστατικό που έγινε δίπλα στον χώρο συντήρησης ελαφρών σιδηροδρόμων της περιοχής, το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα).

Πληροφορίες για ενεργός σκοπευτή

Εκπρόσωπος της εταιρίας σιδηροδρόμων, υποστήριξε πως «υπήρξαν αναφορές για ενεργό σκοπευτή» στον χώρο και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι είχαν απομακρυνθεί. Ο «σκοπευτής έπεσε», ανάφερε σε σύντομο tweet το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Σάντα Κλάρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν νεκροί μετά το περιστατικό, με τον αριθμό να μην έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, υπάρχουν αναφορές για οκτώ νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, αναμένεται ωστόσο η επίσημη επιβεβαίωση από τις Αρχές της Καλιφόρνια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις