Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αχώριστοι, ακόμα και στο γυμναστήριο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αχώριστοι, ακόμα και στο γυμναστήριο

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η «σχέση» του ζευγαριού ήταν μία έκπληξη για τους θαυμαστές τους

Τρελά ερωτευμένοι δείχνουν ο Αμερικανός ηθοποιός Μπεν Αφλεκ και η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ με τον γοητευτικό σταρ του Χόλιγουντ να μπαίνει σε πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσει τα περιττά κιλά ακολουθώντας την αγαπημένη του. Για να διατηρήσει την σιλουέτα της, η 51χρονη Λόπεζ προσέχει την διατροφή και είναι φαν της γυμναστικής. Αφού, όμως, πλέον το ζευγάρι είναι αχώριστο, όπως πάει η Τζένιφερ πάει και ο Μπεν. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το ζευγάρι που επανενώθηκε έπειτα από 17 χρόνια από τον χωρισμό τους πήγε μαζί χτες το απόγευμα σε γυμναστήριο του Μαϊάμι.

Η Τζένιφερ φορούσε μωβ κολάν και λευκό κοντά μπλουζάκι, ενώ είχε τα μαλλιά της κότσο. Δημοσίευμα της «Page Six», αναφέρει ότι οι δύο ερωτευμένοι έκαναν γυμναστική με διαφορετικούς προπονητές. Η Τζένιφερ γυμνάζεται πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο «Anatomy» του Μαιάμι και κάνει σκληρή προπόνηση. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που την βλέπουν να γυμνάζεται σκληρά και προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, κυρίως αυτές που έχουν τα μισά της χρόνια. Ακόμη και ο αγαπημένος της, για χάρη της, έβαλε στην… άκρη τα αγαπημένη του donuts… για να αθληθεί.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά, λέει η πηγή

Μάλιστα, όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο που ήταν και το διάσημο ζεύγος, διαπίστωσαν ότι ήταν πολλοί τρυφεροί μεταξύ τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο «intouchweekly», αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι Μπεν και Τζένιφερ αντάλλασσαν φιλιά στα διαλείμματα των ασκήσεων. Ο 48χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ έφθασε στο Μαϊάμι την Κυριακή για να συναντήσει τη Λατίνα, ενώ βγαίνοντας από το αεροδρόμιο φορούσε καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά για να περάσει απαρατήρητος. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε καθώς ο φακός του ιστότοπου «ΤΜΖ» τον εντόπισε και δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία κυκλοφόρησε μόλις χθες, όταν και οι παπαράτσι έπιασαν τους «πρώην συντρόφους» μαζί, να βγαίνουν από ένα διαμέρισμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Μαϊάμι. Ενώ λοιπόν, κατέβαιναν τις σκάλες του σπιτιού, προς έκπληξη τους είδαν τους φωτογράφους να τους περιμένουν. Να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο δεν έδειξε κάποια ενόχληση για την παρουσία τους. Αντιθέτως, η Τζένιφερ Λόπεζ έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή και χάρισε στο φακό ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ ο Μπεν Άφλεκ στεκόταν λίγο πιο πίσω από εκείνη πιο σοβαρός.

Επανασύνδεση έκπληξη!

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Ενώ οι δύο τους περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί, ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ «βράζει ακόμα στο ζουμί» του. Ενώ αρχικά είχε ελπίδες για μία πιθανή επανασύνδεση με την τραγουδίστρια, αφού πίστευε πως θα έλυναν τις διαφορές τους, τώρα φαίνεται να έχει απογοητευτεί με την τροπή των πραγμάτων. Πολλά δημοσιεύματα παρουσιάζουν έναν θυμωμένο Ροντρίγκεζ, ο οποίος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το ότι έχασε την γυναίκα, που αγαπούσε από τον πρώην της.

Βέβαια, το αντίθετο συμβαίνει με τους φίλους του πρώην ζευγαριού, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις εξελίξεις. Το θέμα της επανασύνδεσής τους τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που σχεδόν όλοι οι celebrities έχουν απαντήσει σε σχετική ερώτηση ή έχουν τοποθετηθεί για το θέμα. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ματ Ντέιμον για τον καλύτερο του φίλο, ο οποίος “εύχεται να είναι αληθινές οι φήμες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις