Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Elliot Page Instagram: Μας δείχνει το σώμα του μετά από το «coming out» ως transgender
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Elliot Page Instagram: Μας δείχνει το σώμα του μετά από το «coming out» ως transgender

Elliot Page Instagram: Η τεράστια αλλαγή μετά την επέμβαση

Ο Ellliot Page ανέβασε την πρώτη φωτογραφία πέντε μήνες μετά το coming out ως trangender, και μπορούμε να δούμε την τεράστια αλλαγή στο σώμα του. Ο 34χρονος ηθοποιός, έδειξε το πάνω μέρος του σώματός του, καθώς έβγαλε μια φωτογραφία με μαγιό, και φαίνονται ξεκάθαρα τα ανδρικά χαρακτηριστικά, οι κοιλιακοί και τα μπράτσα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δείχνει το σώμα του, μετά τη μαστεκτομή που έκανε λόγω της αλλαγής φύλου. Ο Elliot είχε μιλήσει για επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να νιώσει ότι πλέον έχει μια νέα ταυτότητα φύλου, την οποία έψαχνε εδώ και χρόνια. Το γυναικείο σώμα αποτελούσε «φυλακή» για εκείνον.

Ο Elliot Page, που γνωρίσαμε ως Ellen Page, είχε μιλήσει στη Όπρα Γουίνφρεϊ για την επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή, υποστηρίζοντας: «Ήθελα να μιλήσω για αυτό για διάφορους λόγους. Ήθελα να μοιραστώ πόσο πολύ άλλαξε τη ζωή μου. Επίσης ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι η επέμβαση αυτή όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι ήταν σωτήρια, και αυτό ισχύει για αναρίθμητες περιπτώσεις ανθρώπων». Τα αποτελέσματα της επέμβασης τον έκαναν να νιώσει ελεύθερος από την «απόλυτη κόλαση της εφηβείας» ως κορίτσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage

«Ήταν σημαντικό για μένα να αποκαλυφθώ ως διεμφυλικός»

«Το εξέφραζα αυτό στους ανθρώπους της ζωής μου πολύ πριν δημοσιεύσω αυτό το γράμμα… Ήθελα μια στιγμή φυσικά να νιώσω άνετα με τον εαυτό μου και να είμαι σε θέση να φτάσω σε αυτό το σημείο. Και για μένα, νομίζω είναι αυτή η εποχή που βρισκόμαστε και ειδικά με όλα αυτά τα απαίσια πράγματα που συμβαίνουν στα τρανς άτομα, ειδικά τους τρανς νέους, ένιωσα την επιτακτική ανάγκη να το κάνω. Ένιωθα ότι είναι πολύ σημαντικό και εγωιστικό εκ μέρους μου να το κρατάω κρυφό για την δική μου ευδαιμονία», είπε στην Όπρα και συνέχισε «Εξάλλου, με αυτή την πλατφόρμα, έχω ένα προνόμιο και γνωρίζοντας όλο τον πόνο και τις δυσκολίες και τις αγωνίες που βίωσα στη ζωή μου -πόσο μάλλον όσα βιώνουν οι άλλοι άνθρωποι- ένιωσα ότι ήταν ζωτικής σημασίας να το μοιραστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις