Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Τανιμανίδης εμβόλιο: Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης εμβόλιο: Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Σάκης Τανιμανίδης εμβόλιο: Το ανακοίνωσε με ένα βίντεο

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο παρουσιαστής της “Φάρμας” του ΑΝΤ1, Σάκης Τανιμανίδης, πήγε για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram. Μετά από την περιπέτεια, που είχαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με τον κορονοϊό, τον Μάρτιο του 2020, ο παρουσιαστής είναι θωρακισμένος απέναντι στον ιό. «Εμβολιασμένος πλέον…και χαρούμενος που σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα με την βοήθεια της επιστήμης. Περάσαμε 1 χρόνο δύσκολο για όλους, με πολλούς περιορισμούς. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας, τόσο το καλύτερο. #besmart» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το ζευγάρι διανύει τους καλύτερους μήνες της ζωής τους, καθώς σε πολύ λίγο καιρό θα κρατάνε στα χέρια τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Οι ετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι δυο τους περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τη μεγάλη στιγμή του ερχομού τους. Δεδομένου ότι η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα, μαζί με τις φίλες της τής διοργάνωσαν ένα baby shower έκπληξη, γεγονός που ενθουσίασε τη μέλλουσα μανούλα. Η όμορφη παρέα έζησε μοναδικές στιγμές, με τη Χριστίνα Μπόμπα να ανοίγει δώρα και να μην σταματά να χαμογελά. Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη, η Ελίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram πώς διοργάνωσαν κρυφά το baby shower.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Τι γλυκό να σ’αγαπούν! Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina Bompa (@elinampo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις