Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ιταλία – Eurovision 2021: Η επιστροφή των Maneskin στην Ρώμη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιταλία – Eurovision 2021: Η επιστροφή των Maneskin στην Ρώμη

Ιταλία - Eurovision 2021: Οι νικητές κατέφθασαν στην πατρίδα τους

Οι νικητές της Eurovision 2021, επέστρεψαν στην χώρα τους και η υποδοχή δεν ήταν σίγουρα η αναμενόμενη. Oι Mansekin, έφτασαν το πρωί στην Ιταλία και στο αεροδρόμιο της Ρώμης, όπου τους περίμεναν δημοσιογράφοι και θερμοί υποστηρικτές τους. Οι Ιταλοί φαίνεται πως δεν εκφράζουν τόσο την χαρά και τα συναισθήματά τους, καθώς στο αεροδρόμιο δεν υπήρξε κανένας πανηγυρισμός. Οι αντιδράσεις τους ήταν μετρημένες, και ο κόσμος που τους περίμενε σχεδόν ανύπαρκτος. Σίγουρα δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα, ακόμα και μετά την επιστροφή παικτών από ριάλιτι.

Ο τραγουδιστής, Νταμιάνο Ντάβιντ, που έκλεψε τις καρδιέ της Ευρώπης, εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαλαρός μετά τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει. Αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 22χρονου τραγουδιστή, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για χρήση ουσιών. Πάντως η ανακοίνωση της EBU, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του, ότι δηλαδή είχε σπάσει ένα γυαλί και για αυτό έσκυψε στο τραπέζι.

Γύρισαν Στεφανία και Τσαγκρινού – Τα πρώτα στιγμιότυπα

Το βράδυ της Κυριακής 23/5  επέστρεψαν Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού στην Αθήνα από το Ρότερνταμ, μετά το τέλος του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision. Τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή αποστολή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σε ερμηνευτικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο. Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να βγει δέκατη, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες, αφού η χώρα μας είχε να βρεθεί εντός δεκάδας από το 2013. Η υπέροχη φωνή της και δυναμική σκηνική παρουσία της φαίνεται πως κέρδισαν μεγάλη μερίδα του κοινού, που τις χάρισε απλόχερα τις ψήφους του.

Από την άλλη πλευρά, η Έλενα Τσαγκρινού, αν και αποτελούσε ένα από τα φαβορί του 65ου διαγωνισμού μετά τον Α’ Ημιτελικό, φαίνεται πως η πρώτη θέση στη σειρά εμφάνισης του τελικού της στοίχισε, καθώς κατέλαβε τη 16η θέση. Παρ’ όλα αυτά, η ξανθιά τραγουδίστρια έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση, παρασύροντας το στάδιο στους ρυθμούς του El Diablo. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελεύθερος Βενιζέλος και απαθανάτισε τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Έλενα Τσαγκρινού κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα. Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, οι δύο τραγουδίστριες πόζαραν ευδιάθετες στο φακό.Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανώς απογοητευμένη από την τελική κατάταξη που έλαβε η Κύπρος, ευχαρίστησε όσους την στήριξαν ενώ δήλωσε ότι θα ξαναπήγαινε με πολλή  χαρά στο διαγωνισμό.

Η άφιξη της Στεφανίας

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη τόσο από την εμπειρία της στο διαγωνισμό όσο και από την τελική κατάταξη, αφού η Ελλάδα τα πήγε απρόσμενα καλά. Αείμνηστο θα μείνει αυτό το 12αρι από την επιτροπή της Γαλλίας που μας έπιασε τελείως απροετοίμαστους, εφόσον η χώρα μας έχει να λάβει 12άρι από άλλη χώρα εκτός της Κύπρου πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις