Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Ιατρόπουλος: Το “καρφί” που πλήγωσε την Τσικιτίκου και το λουμπάγκο
LIFESTYLE

Φάρμα – Ιατρόπουλος: Το “καρφί” που πλήγωσε την Τσικιτίκου και το λουμπάγκο

Φάρμα - Ιατρόπουλος: Το "καρφί" που πλήγωσε την Τσικιτίκου και το λουμπάγκο

Για μια ακόμα μια Παρασκευή τα απρόοπτα δεν έλειψαν από τη Φάρμα που πλησιάζει σιγά-σιγά στην τελική ευθείας προς το μεγάλο έπαθλο. Μια από αυτές τις ανατροπές είναι ότι  δεν θα υπάρξουν ξανά υπηρέτες όπως ούτε και δημοφιλέστερος παίκτης, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης. Χρέη αρχηγού και πάλι θα πάνε στην Κυριακή που  ως υπηρετικό προσωπικό έδειξε τον Μπιλάκο και τη Φένια. Πρώτος μονομάχος επιλέχθηκε η Φένια με κριτήριο επιλοφής το ποιος μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο αγρόκτημα. Και αφού οι κανόνες έχουν αλλάξει, τον δεύτερο μονομάχο δεν θα τον επέλεγε η Φένια αλλά θα έβγαινε έπειτα από τη μονομαχία Έλενας και Κάτιας όπου επικράτησε η Κάτια. Το αποτέλεσμα λοιπόν,είναι ότι στην αποχώρηση του Σάββατου θα χωριστούν οι δίδυμες.

Το επικό “καρφί” του Ιατρόπουλου

Την Έλενα Τσικιτίκου «πλήγωσε» ο λόγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου με το θέμα της αρχηγίας και τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο να τα λέει “σταράτα”. Και αυτό γιατί ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζε ποτέ την συμπαίκτρια του για αρχηγό!

«Την Έλενα δεν υπήρχε περίπτωση να την ψηφίσω ούτε τώρα ούτε ποτέ για αρχηγό! Το άγχος που μας μετέδωσε ήταν εξοντωτικό και αγχώδες για όλους μας που ήδη είμαστε δηλαδή στην πρώτη γραμμή και ταλαιπωρημένοι εδώ και μήνες. Συνεπώς δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί ανθρώπους. Στη σχολή είναι άλλο πράγμα, ανθρώπους όμως δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί ούτε δουλειές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Γνώμη μου είναι αυτή. Σε συμπαθώ απεριόριστα αλλά αυτό που βλέπω… Δηλαδή δεν πάμε και στον πόλεμο! Σε ένα παιχνίδι είμαστε. Όλοι περάσαμε και γω ακόμα και βγήκα από το παιχνίδι και ήμουν με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αφτιά». Η Έλενα Τσικιτίκου δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για όσα άκουσε από τον συμπαίκτη της στη Φάρμα!

Το καυγαδάκι και το λουμπάνγκο

Μέσα σ’ όλα είχαμε και το “ερωτικό” καυγαδάκι ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μακρή και την Κυριακή Κατσογρασάκη που έκανε το χθεσινό επεισόδιο ένα από εκείνα με τις περισσότερες εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, είδαμε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να βγαίνει νοκ-άουτ από την εβδομαδιαία αποστολή. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έσκυψε να πιάσει κάτι και εκείνη την ώρα έπαθε λουμπάγκο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκωθεί. Οι συμπαίκτες του πήγαν κοντά του και τον βοήθησαν για να ξαπλώσει στο κρεβάτι του.

«Δυστυχώς χάσαμε τη μάχη με την μέση. Είχα ενοχλήσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη Φάρμα. Παρόλα αυτά ήμουν ασταμάτητος στις εργασίες και αυτό μας βγήκε σε κακό. Έπαθα λουμπάγκο άσχημα. Είμαι ακίνητος και αυτό είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί, διότι δεν είμαι κοντά στις αγαπημένες μου εργασίες. Έχω πάθει σοβαρή ζημιά. Ανησυχώ για τα αγωνίσματα, γιατί αν βγω μονομάχος δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Είναι ότι χειρότερο για μένα. Είμαι σαν λιοντάρι σε κλουβί κυριολεκτικά.», είπε στην κάμερα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις