Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Τρέχει το μεταγραφικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Τρέχει το μεταγραφικό

Ολυμπιακός: Μετεγγραφικές εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό εντός του Σαββατοκύριακου, καθώς ο Τικίνιο φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο Λιμάνι.

Ο Τικίνιο φαίνεται πως βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να «κλείσει» με τους «ερυθρόλευκους» και οι σχετικές μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται εντός του Σαββατοκύριακού μετά τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Έτσι μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στρέψει την προσοχή του στον αποψινό (22/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν «τρέχουν» παράλληλα και τα μετεγγραφικά και συγκεκριμένα η περίπτωση του Τικίνιο.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα από την πατρίδα του για να επιστρέψει στην Ευρώπη και να υπογράψει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί, παρά τις προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, αφού μεγάλο ρόλο στην απόφαση του 30χρονου επιθετικού παίζει η κοινή θητεία του με τον Πέδρο Μαρτίνς στη Γκιμαράες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις