Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 24/5: Το μυστικό της Ζωής που θα βοηθήσει στην απαγωγή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 24/5: Το μυστικό της Ζωής που θα βοηθήσει στην απαγωγή

Αγγελική spoiler 24/5: Το μυστικό της Ζωής που θα βοηθήσει στην απαγωγή

Η δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική» από εδώ και πέρα μόνο εκπλήξεις και απρόοπτα θα είναι. Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μέχρι ώρας, η Τζένη προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο του Χανδρινού και τα ξεσπάσματά της δεν έχουν τέλος. Η απαγωγή της Αγγελικής αλλάζει και πάλι τα δεδομένα, από τη στιγμή που η Αθηνά πληροφορείται για αυτό που έκανε ο Δημήτρης. Η σχέση της Όλγας με τη Λένα περνά σε άλλο στάδιο ενώ η σχέση Άννας και Αποστόλη κρέμεται από μια κλωστή. Ποια θα είναι η εξέλιξη τη απαγωγής και ποιος ο ρόλος της Ζωής στη λύση του προβλήματος;  Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς Αγγελική που βλέπουμε στον ALPHA.

Δευτέρα 24 Μάϊου 2021 / Επεισόδιο 128 | Αγγελική

Αφού ο Μιχάλης μαθαίνει από την Τζένη ότι είπε στην Αγγελική ότι αποκάλυψε στον Παύλο την αληθινή της ταυτότητα, πάει στο σπίτι των Αργυρών για να τους ξεμπροστιάσει, πιστεύοντας ότι αυτοί κάτι της έκαναν. Ωστόσο ένα ηχητικό μήνυμα που έρχεται από την Αγγελική στον Στέφανο βεβαιώνοντας τον ότι είναι καλά, θολώνει τα νερά και δεν αφήνει στον Μιχάλη περιθώρια για να επιμένει. Η Αθηνά που πλέον έχει καταλάβει πώς κινείται ο Δημήτρης, τον πιέζει να παραδεχτεί ότι αυτός έκανε κάτι στην Αγγελική. Ο Δημήτρης όμως αρνείται τα πάντα.

Η Όλγα για πρώτη φορά ανοίγεται στη Λένα λέγοντας της πόσο θα της λείψει που θα φύγει και ζητώντας της συγγνώμη που ήταν αυστηρή απέναντί της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η Άννα ζητάει από τον Αποστόλη να χωρίσουνε. Τέλος, ο Μιχάλης κι η Ζωή καταλαβαίνουν ότι το ηχητικό που έστειλε η Αγγελική ήταν στημένο και όντως κάτι συμβαίνει. Η Ζωή εκμυστηρεύεται στο Μιχάλη ότι υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν την Αγγελική, κάτι σαν εγγύηση για τη ζωή της.

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 24/5

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις