Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef – Ιωάννης Μαρία: Αποκαλύπτει αν είχαν σχέση, τι είπε για την σύντροφο του
LIFESTYLE

MasterChef – Ιωάννης Μαρία: Αποκαλύπτει αν είχαν σχέση, τι είπε για την σύντροφο του

MasterChef - Ιωάννης Μαρία: Η πρώτη του συνέντευξη μετά από την αποχώρηση

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από την αποχώρηση του από το MasterChef 5 έδωσε ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρία Λαζαρίδου, τις οποίες η ίδια είχε διαψεύσει. Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και εκείνος και αποκάλυψε πράγματα και για την σύντροφό του. «Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επί χρόνια σύντροφό του , λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η πρώτη του ανάρτηση

«Σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα! Είστε το λιγότερο τρομεροί χαρακτήρες και οι τρεις. Αυτοί που το ζούμε από κοντά σε σχέση με εκείνους που το βλέπουν από την τηλεόραση… δεν έχουν ιδέα! Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλους!». Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. «Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις… Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchef».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lets_cook® (@ioannis_avlonitis)

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις