Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού – μωρό: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού – μωρό: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Τζένη Μπαλατσινού - μωρό: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Μετά από αρκετές δυσκολίες και εμπόδια κατά την περίοδο αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Τζένη Μπαλατσινού διανύει μια από τις πιο γλυκιές περιόδους της ζωής της. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, αντιμετώπισε ένα δύσκολο τοκετό και κινδύνευσε στη γέννα, ενώ και το μωρό της χρειάστηκε να μπει στην εντατική. Στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά, μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην Αθήνα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει “συλλάβει” τη Μπαλατσινού και τον γιο της στο καρότσι, να κάνουν τη βόλτα τους στο Ζάππειο. Στις φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η στιλάτη μαμά, κρατά στην αγκαλιά της τον 4 μηνών γιο της, που ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον υπουργό υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα με εντυπωσιακά μανίκια που σέταρε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες ένα λευκό πλεκτό πανωφόρι. Ο Παναγιώτης – Αντώνιος Κικίλιας είναι 4 μηνών (σε λίγες μέρες γίνεται 5 μηνών) και έχει μεγαλώσει πολύ.

Γιατί το μωρό θα έχει δύο ονόματα

Ο Κικίλιας junior θα πάρει το όνομα του πατέρα του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτης ενώ το Αντώνης το επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού μετά από το τάμα που έκανε στον Άγιο Αντώνιο, ένα εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο, λόγω των σοβαρών επιπλοκών που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της γέννας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε για τη γέννα της: “Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια”. “Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά”.

Δείτε τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις