Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση Τζιοβάνι: Εκτός διαγωνισμού το μεγάλο φαβορί
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση Τζιοβάνι: Εκτός διαγωνισμού το μεγάλο φαβορί

MasterChef αποχώρηση Τζιοβάνι: Το πιάτο αντιγραφής που του κόστισε την παραμονή

Το MasterChef 5 έχει μπει στην τελική ευθεία, και ο κλοιός ολοένα και στενεύει, όπως έχουμε δει μετά από τις τελευταίες αποχωρήσεις. Πολλά από τα φαβορί για τελικό έχουν αποχωρήσει σε κλίμα συγκίνησης. Εχθές, παρακολουθήσαμε την πιο έντονη, για πολλούς, αποχώρηση, δηλαδή αυτή του Ιταλού, Τζιοβάνι Σκαράτζι. Είχε ξεχωρίσει τόσο με τις ιδέες του πάνω στο μαγειρικό κομμάτι, όσο και για το ύφος του, και αποτελούσε πρότυπο σεφ. Κανείς δεν περίμενε την αποχώρηση του, και έχουν ξεσπάσει, όπως ήταν και αναμενόμενο, αντιδράσεις. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πλέον η δεύτερη ευκαιρία, με την οποία γύρισε πίσω η Μαργαρίτα, που σημαίνει ότι το MasterChef αποτελεί πλέον παρελθόν για εκείνον. Η αγάπη και η στήριξη που κέρδισε από τον κόσμο, τον καθιστούν πάντως νικητή.

Αναμετρήθηκε με τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν στο διαγωνισμό. Το πιάτο που κλήθηκαν να μαγειρέψουν, συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας. Και οι τρεις έβαλαν τα δυνατά τους, όμως ένας έπρεπε να αποχωρήσει. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα που έφερε ο Τζιοβάνι, δεν ικανοποίησε τους κριτές, και η αποχώρησή του έγινε σε κλίμα συγκίνησης, ενώ δεν έλειψαν και τα δάκρυα από τους συμπαίκτες τους. Η αποχώρηση τους συντάραξε και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, με τον Συνοδινό να αναφέρει, «μακάρι να του μοιάσω». Ο Παύλος, επίσης, τόνισε πόσο άδικο είναι να φεύγει ένας τέτοιος άνθρωπος, και να μένουν άλλοι μέσα. Το ίδιο ανάφερε και η Μαργαρίτα, η οποία πίστευε ότι θα έφτανε τελικό και ότι θα κέρδιζε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το αποτέλεσμα της ομαδικής – Παύλος vs Διονύσης

Αρχηγός της κόκκινης ομάδας ήταν ο Διονύσης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους υπόλοιπους παίκτες αν έμειναν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις ομαδικές δοκιμασίες. Όταν ήρθε η σειρά του Παύλου εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Διονύση. Δεν ήταν εκεί την ώρα που έπρεπε. Δεν του ζήτησα βοήθεια, αλλά όταν έγινε το ατύχημα με το γλυκό την πρώτη ημέρα ένιωσα πως αντί να με βοηθήσει και να με ηρεμήσει, ένιωσα ότι με έβαζε στο στόχαστρο. Δε μου είπε ότι εσύ φταις, αλλά μου έλεγε βιάσου και τελείωνε και με άγχωνε. Χθες, έκανε το πιάτο του και δεν ασχολήθηκε με τους υπόλοιπους. Οι προηγούμενοι αρχηγοί έδιναν λύσεις.»

Ο Διονύσης παραδέχτηκε ότι στην ομαδική δοκιμασία στο βουνό είχε ένταση. «Από δικό μου λάθος την πλήρωσε ο Παύλος και του ζητάω συγγνώμη. Ήταν η ένταση της στιγμής». Μέχρι και ο Ιωάννης δήλωσε ότι δεν τον βοήθησε ο Διονύσης. «Δεν είναι όλα καλά. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να χάσω το πιάτο μου. Δεν είναι τόσο ομαδικός παίκτης ο Διονύσης. Δεν το λέω για κακό, αλλά σε μια ομαδική αυτό είναι αρνητικό.» Παράλληλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς επίπληξε τον Διονύση για το γεγονός ότι δεν πήρε τις ευθύνες των πιάτων ως αρχηγός της ομάδας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις