Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ανέβασε νέα φωτογραφία της συντρόφου του στα social media
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ανέβασε νέα φωτογραφία της συντρόφου του στα social media

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τι ανέβασε στα social media ο σεφ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, διατηρεί σχέση με την ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου, και φαίνεται να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Κρατάν ωστόσο την προσωπική τους ζωή κρυφή, και δεν αποκαλύπτουν πολλά για την σχέση τους. Ειδικά, ο γνωστός σεφ, αποφεύγει να μιλάει για εκείνη, για αυτό και η τελευταία του ανάρτηση μας εξέπληξε. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Έτσι, την τίμησε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υπενθυμίζοντάς μας το ραδιοφωνικό «ραντεβού» μαζί της.

Μάλιστα, και η Χρύσα Μιχαλοπούλου θαυμάζει τον ίδιο και την δουλειά του, όπως φαίνεται από τα λεγόμενα της. «Γενικότερα, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, να νιώθεις την παρουσία του και πως μπορείς να αποφορτίζεσαι δίπλα του. Στη δική μου περίπτωση, ισχύουν όλα αυτά και παραπάνω. Τα επαγγελματικά τα συζητάμε και ακούω τις συμβουλές του. Είναι πολύ ωραίος κριτής των πραγμάτων. Και η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάς ανθρώπους με τέτοια εύστοχη άποψη. Αλλά αρκετά είπαμε για τον Λεωνίδα».

Η αγάπη για τη μουσική τους έφερε πιο κοντά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρα από την μαγειρική, είναι λάτρης και της μουσικής. Για τον λόγο αυτό στο καινούργιο του εστιατόριο θα εκπέμπει ζωντανά τα αγαπημένα του ακούσματα μέσα από τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στηρίζει έμπρακτα το project του συντρόφου της, και το απόγευμα της Παρασκευής (14/5), βρέθηκε στην Πλάκα και εκεί απόλαυσε το γεύμα της, από τα χέρια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Και η ίδια φαίνεται να αγαπά την μουσική, μιας και έχει τη δική της εκπομπή στον σταθμό του. Όπως φαίνεται η Χρύσα απόλαυσε το φαγητό που ετοίμασε ο σεφ της καρδιάς της για εκείνη. Μάλιστα δήλωσε ερωτευμένη με αυτό που γεύτηκε, το οποίο μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις