Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να σιδερώσω χωρίς σίδερο: Έξυπνα κόλπα για να διώξετε τις ζάρες από ταρούχα
PLUS

Πώς να σιδερώσω χωρίς σίδερο: Έξυπνα κόλπα για να διώξετε τις ζάρες από ταρούχα

Πώς να σιδερώσω χωρίς σίδερο: Έξυπνα κόλπα για να διώξετε τις ζάρες από ταρούχα

Και ποιος δε θέλει να βρει έναν τρόπο να τον απαλλάξει από το σιδέρωμα που είμαι ομολογουμένως μια από τις πιο βαρετές οικιακές εργασίες. Θα μπορούσατε να το καταργήσετε τελείως και απλά να μην ασχολείστε με το σιδέρωμα των ρούχων. Αυτό βέβαια, θα βόλευε αν η γκαρνταρόμπα σας δεν ήταν γεμάτη από πουκάμισα και ρούχα με ευαίσθητο ύφασμα που τσαλακώνει και ζαρώνει σε χρόνο ντε-τε. Σε αυτή την περίπτωση αγαπημένοι μου δεν έχετε πολλές επιλογές. Πρέπει να ασχοληθείτε με το «ίσιωμα» των ρούχων σας. Πολλάκις έχουμε πει όμως ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και για όλα υπάρχει λύση, ακόμη και για το «σιδέρωμα» των ρούχων χωρίς σίδερο.

Τα tricks για να «σιδερωθούν» τα ρούχα σου χωρίς σίδερο.

-Τοποθέτησε μια νωπή πετσέτα: Βάλε πάνω στο ρούχο που θες να σιδερωθεί μια νωπή πετσέτα. άφησέ τη για λίγη ώρα πάνω στο τσαλακωμένο ρούχο, στη συνέχεια απομάκρυνέ την και άσε το ρούχο να στεγνώσει.

-Χρησιμοποίησε πιστολάκι μαλλιών: Κρέμασε το ρούχο σου κάθετα και πέρασέ το από πάνω μέχρι κάτω μερικές φορές, με το πιστολάκι μαλλιών.

-Εκμεταλλεύσου την υγρασία στο μπάνιο: Βάλε το ρούχο σου κοντά στη ντουζιέρα και μπες να κάνεις ένα ντους. Πρόσεξε να μην το βρέξεις μόνο! Η υγρασία από τους ατμούς θα διώξει τις ζάρες από το ρούχο σου.

– Χρησιμοποίησε την ισιωτική σου: Για μικρά μπλουζάκι ακαλοκαιρινά είναι ό, τι πρέπει. Θα σε βόλευε πάρα πολύ σε ένα ταξίδι καθώς αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει δύο σε ένα!

Δείτε παρακάτω κι άλλα έξυπνα tricks για να απαλλαγείτε από τις ζάρες στα ρούχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις