Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – GNTM 4: Είναι η νέα παρουσιάστρια μετά την Καγιά;
LIFESTYLE

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – GNTM 4: Είναι η νέα παρουσιάστρια μετά την Καγιά;

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - GNTM 4: «Έκλεισε» η αντικαταστάτρια της Καγιά;

Ακόμα ένα όνομα ρίχτηκε στο τραπέζι για την παρουσίαση του μεγαλύτερου διαγωνισμού μοντέλων στην ελληνική τηλεόραση, που δεν είναι άλλο από το GNTM. Μετά από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ριάλιτι, η παραγωγή αναζητά την αντικαταστάτρια της. Ποια θα φανεί αντάξια της και θα καλύψει την κενή θέση; Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί έως τώρα, ένα εκ των οποίων και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η παραγωγή ψάχνει όμως νέα ονόματα και φρέσκα πρόσωπα, που θα ταυτιστούν με το GNTM. Σύμφωνα, λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου», το πρόσωπο αυτό βρέθηκε. Η διάδοχος της είναι η εντυπωσιακή και καταξιωμένη στις διεθνείς πασαρέλες, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», είπε μεταξύ άλλων για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismini Paps ➰ (@ismini_mini)

Τι έχει δηλώσει σε συνέντευξή της

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικώ. Έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου.

Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismini Paps ➰ (@ismini_mini)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις