Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πάτρα μηχανή: Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που προσκρούει σε κατάστημα
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πάτρα μηχανή: Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που προσκρούει σε κατάστημα

Τροχαίο Πάτρα μηχανή: Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα

Στη δημοσιότητα έχει έρθει το βίντεο από το τροχαίο στην Πάτρα, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο τα ξημερώματα στην οδό Ακρωτηρίου. Η μηχανή του προσέκρουσε σε κατάστημα, και το βίντεο έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 33χρονος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Πάτρα όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής.

«Καρφώθηκε» στη τζαμαρία και κατέληξε μέσα στο κατάστημα. Δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός. Η μηχανή του 33χρονου έχει μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, που σημαίνει ότι η σύγκρουση ήταν ιδιαιτέρως σφοδρή.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας

Ο πατέρας του άτυχου 33χρονου, έχασε το αριστερό του χέρι ολοσχερώς από τον καρπό και κάτω, όταν στις 17 Οκτωβρίου του 2017, εξερράγη στα χέρια του χειροβομβίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τύπου Μ131. Βρισκόταν σε κιβώτιο στο απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, εντός της χωματερής Ξερόλακας Πατρών, σε διατεταγμένη υπηρεσία απομάκρυνσης επικίνδυνου κατασχεμένου από δεκαετίας υλικού από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της οδού Μαιζώνος Πατρών.

Τροχαίο και στην Ημαθία

Τροχαίο με θύμα έναν 49χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδός στο ύψος της Ημαθίας. Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 06.00 της Δευτέρας 17 Μαΐου στον Κόμβο Κλειδίου στην Εγνατία οδό στην διασταύρωση που συνδέει την οδό με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας, σύμφωνα με το emvolos.gr.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη που οδηγούσε ο 49χρονος ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες, ο οδηγός να χάσει τη ζωή. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ έγινε μια άμορφη μάζα ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το όχημα. Τον άτυχο οδηγό απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια άνδρες της Π.Υ. Αλεξάνδρειας που επενέβησαν στο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις