Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση του ρόστερ από το μηδέν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση του ρόστερ από το μηδέν

Παναθηναϊκός: Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι τελικές αποφάσεις για το θέμα του νέου προπονητή.

Κλείνοντας μια άσχημη χρονιά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει σκοπό να ξαναχτίσει την ομάδα από το μηδέν. Στο πλαίσιο αυτό πρωταρχικός στόχος της είναι η πλήρωση της θέσης του νέου προπονητή και αυτή τη στιγμή εξετάζονται δύο με τρεις εναλλακτικές περιπτώσεις. Από την πλευρά του ο Πιέρ Ντρεοσί αναχώρησε χθες για τη Γαλλία προς επίρρωση των πληροφοριών που ανέφεραν πως δεν θα έχει πλέον καμία επιρροή στις κεντρικές αποφάσεις της ομάδας. Ο Γάλλος αναμένεται είτε να παραμείνει μόνο ως general manager, προκειμένου να αναλάβει οργανωτικά ζητήματα, είτε πριν αρχίσει καν η επόμενη σεζόν να αποχωρήσει εντελώς από το «τριφύλλι».

Σε πρώτη φάση αυτό που προέχει είναι το θέμα του νέου προπονητή και μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/05) αναμένεται να γίνουν οι καθοριστικές συζητήσεις με τον τεχνικό που βρίσκεται στην κορυφή της «πράσινης» λίστας. Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο με απόφαση του ίδιου του Αλαφούζου, είναι πως όλοι οι παίκτες, όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα επαναξιολογηθεί απ’ το «μηδέν». Μέχρι να πιάσει δουλειά ο νέος προπονητής και να μπει η όλη διαδικασία στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο «Γ. Καλαφάτης» (πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα βρίσκονται στο Κορωπί πάνω από 40 παίκτες, μαζί με αυτούς που επιστρέφουν από δανεισμούς) δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης. Κι αυτό διότι όλοι θα περάσουν όλοι απ’ το «μικροσκόπιο» του καινούργιου τεχνικού, ο οποίος θα κρίνει τους πάντες από μηδενική βάση.

Επαναξιολόγηση όλων των παικτών

Για παράδειγμα, ακόμη και παίκτες που είχαν τεθεί ουσιαστικά «εκτός», όπως ο Σερπέζης ή ο Τζαβίδας (ακόμα και ο Αγιούμπ) θα επαναξιολογηθούν. Με εξαίρεση τον… Μπεκ, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να “σπάσει” το συμβόλαιό του εδώ κι ένα χρόνο, αλλά ο ίδιος αρνείται πεισματικά. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι σ’ αυτή την απόφαση, μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού, είναι να έρθει στο ενδιάμεσο μία συμφέρουσα πρόταση για πώληση ή να ζητήσει κάποιος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις