Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σιωπηλός δρόμος Αθηνά: Αυτή είναι η ηθοποιός που ενσαρκώνει την αδερφή της «Θάλειας»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σιωπηλός δρόμος Αθηνά: Αυτή είναι η ηθοποιός που ενσαρκώνει την αδερφή της «Θάλειας»

Σιωπηλός δρόμος Αθηνά: Ποια είναι η βραβευμένη ηθοποιός που κρύβεται πίσω από το ρόλο

Μπορεί οι περισσότεροι να τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» σαν αδερφή της «ύποπτης» για την απαγωγή Θάλειας (Πηνελόπη Τσιλίκα), ωστόσο η πορεία της Ανθής Ευστρατιάδου στο θέατρο είναι σπουδαία και αξίζει να μάθουμε για αυτή.  Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2017 κέρδισε το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση Ο Αδαής και ο Παράφρων (2016) και το 2016 κέρδισε το Βραβείο Κάρολος Κουν Ερμηνείας.

Η ίδια έχει δηλώσει για το επάγγελμα του ηθοποιού ότι «Ένας λόγος που κάνω αυτό το επάγγελμα είναι επειδή θα βαριόμουν εύκολα σε μια άλλη συνθήκη. Μου αρέσει η ανανέωση. Δεν είμαι καθόλου του σταθερού προγράμματος, να ξυπνάω δηλαδή κάθε μέρα στις 6:00 και να επιστρέφω στις 17:00. Δεν θα το άντεχα»

Ο ρόλος της Αθηνάς

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ερωτηθείσα για τη δραματική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί είπε: «Το σενάριο και όλοι οι συντελεστές του «Σιωπηλού Δρόμου» ήταν τα στοιχεία που με έκαναν να πω το “ναι” » είπε η ταλαντούχα ηθοποιός μιλώντας για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA. «Είχα καταλάβει ότι μου αρέσει η διαδικασία των γυρισμάτων και της κάμερας από τις κινηματογραφικές ταινίες που έχω κάνει» εξομολογήθηκε. Αναφερόμενη στη συνέχεια του Σιωπηλού Δρόμου και όλα όσα περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας, η Ανθή Ευστρατιάδου σημείωσε πως: «Στα επόμενα επεισόδια η «Αθήνα» επιφυλάσσει μια μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη. Θα έρθει κάτι που δεν το περιμένουμε. Θα σοκάρουν οι εξελίξεις».

Πώς μπήκε η υποκριτική στην ζωή της

«Ήμουν από πολύ μικρή στο χώρο του αθλητισμού, όμως μετά κουράστηκα και στο δήμο Ζωγράφου που μεγάλωσα πήγα σε ένα γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού και επειδή δεν ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ  έκανα ένα τεστ και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο. Είδα τις πανεπιστημιακές σχολές και επέλεξα το τμήμα θεάτρου της Καλών Τεχνών στην Θεσσαλονίκη και πέρασα» είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός ενώ συμπλήρωσε πως «Στον κάθε ρόλο προσπαθείς να βρεις κοινά στοιχεία και να αποδόσεις σωστά τον χαρακτήρα».  «Είμαι προσηλωμένη σε αυτό που θέλω και βάζω στο μυαλό μου. Είμαι ήρεμη δύναμη αλλά και drama queen» πρόσθεσε η ίδια.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον έρωτα η Ανθή Ευστρατιάδου είπε: «Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Δεν μετράει τόσο η εξωτερική εμφάνιση για εμένα. Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί με έναν άνθρωπο και να με γοητεύσει. Σπάνια στη ζωή μου έχω πει “είναι ωραίος θέλω να τον γνωρίσω”»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις