Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθεροι με όρους οι πέντε κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα 60χρονου στην Νέα Σμύρνη
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι με όρους οι πέντε κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα 60χρονου στην Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη μαχαίρωμα: Ζήτησαν συγγνώμη κατά την απολογία τους

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι, αφού ζήτησαν «συγγνώμη» κατά την απολογία τους στην ανακρίτρια ανηλίκων. Οι νεαροί κατηγορούνται για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του 60χρνου στη Νέα Σμύρνη, την περασμένη εβδομάδα. Ο 60χρονος είχε ζητήσει να χαμηλώσουν τη μουσική στη πλατεία της Νέας Σμύρνης, και αφού διαπληκτίστηκαν μαζί του, τον μαχαίρωσαν στον γλουτό. Με την απολογία τους οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Αυτοί προϋποθέτουν την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι ήταν παρόντες στη συμπλοκή και ζήτησαν συγγνώμη. Μάλιστα, ο δράστης του μαχαιρώματος φέρεται να ομολόγησε την επίθεση στον 60χρονο και δήλωσε μετανιωμένος. Να σημειωθεί τέλος ότι σύμφωνα με τη δικογραφία οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στην 60χρονο, όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο από τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη λίγη ώρα πριν οι νεαροί επιτεθούν, σε έναν 60χρονο άνδρα που κατέβηκε να τους κάνει παρατήρηση γιατί τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ. Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβε 5 άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, και ταυτοποίησε ακόμα τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές τον άτυχο 60χρονο μαχαίρωσαν με σουγιά. Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Σε βάρος των 5 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στo βίντεο που αναρτήθηκε στα social media διακρίνονται τα άτομα που συμμετείχαν στο κορωνοπάρτι, το οποίο κατέληξε στο μαχαίρωμα του 60χρονου στην Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις