Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ: Έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ: Έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του

Τζένιφερ Λόπεζ - Άλεξ Ροντρίγκεζ: Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι

Η Τζένιφερ Λόπεζ αν και πήρε σε ειρηνικό κλίμα διαζύγιο από τον σύζυγό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, φαίνεται ότι πλέον δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί του. Μάλιστα, έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της, αφού οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον πρώην της, Μπεν Άφλεκ. Μια πηγή από το περιβάλλον της λατίνας τραγουδίστριας είπε στο People: «Η Τζένιφερ φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τη σχέση της με τον Άλεξ να δουλέψει. Tώρα, αισθάνεται καλά, που αποφάσισε να την διακόψει. Απλώς δεν τον εμπιστεύεται και δεν ήθελε να χάσει περισσότερο χρόνο».

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο Ροντρίγκεζ δεν είναι καθόλου καλά και δεν μπορεί να χωνέψει ότι ήδη προχώρησε: “Ο Ροντρίγκεζ πλήρωσε ακριβά τον εγωισμό του. Είχε την εντύπωση πως θα συνέχιζαν σαν φίλοι, όμως η άσχημη συμπεριφορά του έκανε την Τζεν να τον κόψει από τη ζωή της”. Κοινός τους φίλος ανέφερε στο Elle: “Η Τζένιφερ μιλάει με τον Μπεν κάθε μέρα. Είναι πολύ ενθουσιασμένη για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μεταξύ τους”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenyatta M Kinnatta (@mufrikkii)

 Το σχόλιο που έκανε ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ

Η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ είναι ένα θέμα που έχει μονοπωλήσει τον τελευταίο καιρό. Αυτό κυρίως γιατί μετά από το διαζύγιο, που πήρε από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του πρώην. Δεν είναι, λοιπόν, παράλογο να είναι σοκαρισμένος, και να σκέφτεται ακόμα και ότι τον είχε «κερατώσει». Ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ, για πρώτη φορά εθεάθη την Τρίτη σε ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι. Ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγο του και λατίνα σταρ. Σύμφωνα με την «Page Six» αρκέστηκε να πει, αφήνοντας υπονοούμενα: «Go Yankees».

Ο ίδιος ήταν μέλος της ομάδας των New York Yankees, και αντίπαλος της αγαπημένης ομάδας του Μπεν Άφλεκ, τους Boston Red Sox. Μάλιστα, υποστηρίζει τόσο φανατικά τους Βoston Red Sox που στα γυρίσματα της ταινίας «Gone Girl», ο Άφλεκ δεν έβαλε το καπέλο των Yankees. Πάντως, παρότι έχει μετριάσει τα λόγια του, αρνείται να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις