Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 17/5: Το βίντεο που «καίει» τους Αργυρούς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 17/5: Το βίντεο που «καίει» τους Αργυρούς

Αγγελική spoiler 17/5: Το βίντεο που «καίει» τους Αργυρούς

Είναι η εβδομάδα των μεγάλων εξελίξεων και πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό. Στην Αγγελική του Alpha έρχονται τα πάνω κάτω: αλήθειες που κανείς δε θέλει να βγουν στο φως και μια απαγωγή που θα αφήσει τους πάντες άναυδους. Ο Δημήτρης είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κλείσει μια για πάντα το στόμα της Αγγελικής προκειμένου να μην κινδυνεύσουν ο ίδιος και τα αδέλφια του απ’ όσα γνωρίζει η ίδια για το παρελθόν τους. Παρά τις έντονες ενστάσεις της Αθηνάς, μάλιστα, οργανώνει την επίθεση στην Αγγελική και με τη βοήθεια του Γιάννη την αρπάζει με τη βία και την οδηγεί δεμένη σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη. Οι επόμενες ώρες, όμως, είναι για όλους τόσο κρίσιμες όσο και καθοριστικές. Μυστικά θα βγουν στο φως και αποκαλύψεις θα συγκλονίσουν τους πάντες.

Η Ζωή και ο Μιχάλης αντιλαμβάνονται πως κάτι έχει συμβεί στην Αγγελική, καθώς είναι εξαφανισμένη πολλές ώρες. Οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται όταν η Τζένη τους αποκαλύπτει πως οι Αργυροί γνωρίζουν την πραγματική της ταυτότητα.  Ο Μιχάλης πηγαίνει στο σπίτι των Αργυρών για να τους ξεμπροστιάσει, πιστεύοντας ότι αυτοί κάτι της έκαναν. Ωστόσο, ένα ηχητικό μήνυμα που έρχεται από την Αγγελική στον Στέφανο, βεβαιώνοντάς τον ότι είναι καλά, θολώνει τα νερά και δεν αφήνει στον Μιχάλη περιθώρια να επιμείνει. Από την άλλη, η Αθηνά, που πλέον έχει καταλάβει πώς κινείται ο Δημήτρης, τον πιέζει να παραδεχθεί ότι αυτός έκανε κάτι στην Αγγελική, όμως αρνείται τα πάντα. Όσο οι ώρες περνούν, η ανησυχία της Ζωής και του Μιχάλη εντείνεται.

Η Αθηνά αναλαμβάνει την υπόθεση της απαγωγής

Συμφωνούν πως πρέπει άμεσα να κάνουν κάτι προκειμένου να βρουν πού κρύβει ο Δημήτρης την Αγγελική πριν να είναι αργά. Τότε, η Ζωή εκμυστηρεύεται στον νεαρό ότι υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν την αδελφή της, καθώς έχει στα χέρια της κάτι σαν εγγύηση για τη ζωή της. Πρόκειται για ένα βίντεο που τράβηξαν με την Αγγελική στο παρελθόν. Σε αυτό, η τελευταία αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον βιασμό της, αλλά και για όλα τα εγκλήματα των Αργυρών. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ομολογεί στην Αθηνά ότι εκείνος έχει απαγάγει την Αγγελική, πράγμα που τους φέρνει σε μεγάλη ρήξη. Η γυναίκα του λέει ότι θα το αναλάβει η ίδια από εδώ και πέρα κι αυτός καλό θα κάνει να μείνει απέξω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις