Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμς Καφετζής συνέντευξη: Μιλά για την σχέση Νίκου – Άννας Μαρίας και για τη Μαριπόζα
LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής συνέντευξη: Μιλά για την σχέση Νίκου – Άννας Μαρίας και για τη Μαριπόζα

Τζέιμς Καφετζής συνέντευξη: Όσα ανέφερε για τα σχόλια που τους είπαν οι νέοι παίκτες

Το β’ μέρος της συνέντευξης του Τζέιμς Καφετζή είδαμε σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Αναφέρθηκε στην σχέση του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, αλλά και στην Μαριπόζα, με την οποία λέγανε ότι είχε ερωτική σχέση. Από την συνέντευξη δεν έλειπε και η κόντρα του με τον Αλέξη Παππά, αλλά και οι πληροφορίες που τους μετέφεραν οι παίκτες που μπήκαν αργότερα στο Survivor 4.

«Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο, δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά που λέγανε. Θεωρώ ότι η λογική θα είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηναν να εκτεθούν. Με τον Αλέξη ήταν η πιο εύκολη τακτική να τον αφήσω να μιλάει. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν όταν έφυγε ο Παύλος γιατί καταλάβαν ότι ο κόσμος μας συμπαθεί, ο Σάκης και η Μαριαλένα άρχισαν να μας λένε καλημέρα και γελάγαμε με τον Νίκο… Στράφηκαν εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή.

Όσα είπε για την Έλενα Κρεμλίδου

Την Μαριπόζα την είχα γνωρίσει μία ημέρα στην Ρόδο και όχι δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Δεν ήταν το μυστικό του κράτους, το είχα πει στην Μαριαλένα και τον Νίκο αλλά εκείνη όχι. Όταν έφτιαξα τις ομάδες είπα θα πάρουμε τον Αλέξη αλλά θα τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε με αυτόν θα έχουμε πρόβλημα.

Η σχέση Άννας Μαρίας – Νίκου

Αν με ρωτάς αν ίσχυε κάτι μεταξύ της Άννας Μαρίας με τον Νίκο όχι δεν ισχύει , αν του Νίκου του άρεσε η Άννα Μαρία δεν νομίζω να σκεπαζόταν και να εκλ@νε… Ήταν σαν ανδροπαρέα της μιλούσα σα να μιλάω στον Νίκο και ο Νίκος λες και μιλάει σε μένα. Δεν θεώρησα ποτέ ότι ο Αλέξης ήταν φαβορί. Περίμενα κάποια στιγμή να φύγει γιατί το είχε παρακάνει. Ακόμα και έξω από το παιχνίδι για τον Αλέξη θα μιλάμε; Του απάντησε ο κόσμος όταν έφυγε. Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ότι δεν με συμπαθεί επειδή του είχε πει κάποια πράγματα για εμένα ο Αλέξης.

Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ μπουκωμένος και σε συνδυασμό με την πείνα κατάλαβα ότι αυτό είναι και πρέπει να το δεχτείς. Ρωτούσαμε τα παιδιά που μπήκαν στο Survivor αν πηγαίνει καλά σε νούμερα. Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μου είπε ότι έχω καλά ποσοστά, ενώ η Νικολέτα μου έλεγε στην ένωση ότι ο κόσμος με αντιπαθούσε φουλ. Είπε ότι δεν με συμπαθούσε και ήθελε να μου ρίξει μπουνιά από την τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής. Ακόμα ανέφερε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κρεμαστεί στο μπαούλο για να κλέψει, αφού δεν έφτανε. Δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα, αφού ότι έκανε το σχολίαζαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις