Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέττυ Μαγγίρα γάμος: Αποκαλύπτει γιατί δεν φοράει βέρα
LIFESTYLE

Μπέττυ Μαγγίρα γάμος: Αποκαλύπτει γιατί δεν φοράει βέρα

Μπέττυ Μαγγίρα γάμος: Γιατί δεν έχει βέρες με τον σύζυγό της

Στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία απολαμβάνουμε φέτος από το «Your Face Sounds Familiar – All Star» του ΑΝΤ1. Γνωρίζαμε, λοιπόν, ότι είναι παντρεμένη, αλλά δεν είχα παρατηρήσει ότι δεν φοράει βέρα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, δεν έχει βέρες με τον σύζυγο της, Δημήτρη Μάζη!

«Εγώ δεν έχω βέρα. Δεν έχουμε βέρες με τον άντρα μου. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είχα την αίσθηση ότι δεν χρειάζονται βέρες και όταν μας τις ζήτησαν ρωτήσαμε έπρεπε να είχαμε βέρες. Δεν είχα ζόρι να βάλω νυφικό γιατί έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά στη ζωή μου. Η μητέρα μου είχε κατάστημα με νυφικά. Δεν είχα tο όνειρο της γυναίκας να βάλω νυφικό.», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι εξομολογήθηκε σήμερα στη Δανάη Μπάρκα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/5) βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα,  σε μια συνέντευξη για τα πάντα. Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή η ταλαντούχα ηθοποιός και performer, μεταξύ άλλων είπε: «Ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να μην το πιστέψει. Όλος αυτός ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα κι αυτό είναι κάτι που έγινε υποσυνείδητα κι όχι συνειδητά. Όλοι θέλουμε σύντροφο στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική στήριξη είναι πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει κι είναι το σημαντικότερο πράγμα σε κάθε σχέση, όχι μόνο ερωτική αλλά σε οποιαδήποτε σχέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της και την προσωπική της εμπειρία με την μητρότητα. «Το πως είμαι σαν μητέρα πρέπει να το πει το παιδί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά που λέω εγώ συνάδουν με αυτά που λέει η Λήδα» είπε ενώ διηθήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε στις ΗΠΑ, όταν μια καθηγήτρια της κόρης της την ευχαρίστησε για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει το παιδί της. «Όλη η ψυχή και ο χρόνος που έδωσες για να μεγαλώσεις ένα παιδί, γλυκαίνει όταν κάποιος αναγνωρίζει τι έχεις κάνει για το μεγάλωμα του παιδιού σου» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις