Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler 17/5: Ποιοι θα κερδίσουν στην ομαδική δοκιμασία
LIFESTYLE

MasterChef spoiler 17/5: Ποιοι θα κερδίσουν στην ομαδική δοκιμασία

MasterChef spoiler 17/5: Η εξωτερική δοκιμασία και τα ευτράπελα

MasterChef spoiler 17/5: Μετά από την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, έρχεται ένα νέο επεισόδιο MasterChef 5 σήμερα (17/5) με εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Οι συνθήκες της ομαδικής θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες, και οι παίκτες θα δυσκολευτούν. Το αποτέλεσμα δεν θα αποζημιώσει τις προσπάθειες τους, σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer, και οι κριτές φαίνονται απογοητευμένοι. Οι εντάσεις και οι κόντρες δεν θα λείψουν για ακόμα μια φορά. Ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Η νικήτρια ομάδα της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef θα απολαύσει ένα έπαθλο με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι ηττημένοι θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι μέσω της δοκιμασίας της αποχώρησης. Αν και από το τρέιλερ βλέπουμε και τις δύο ομάδες να αποτυγχάνουν, τα πρώτα spoilers λένε ότι η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη με μικρή διαφορά θα είναι η μπλε. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε το σημερινό ανατρεπτικό επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η τελική τριάδα

Το παιχνίδι μαγειρικής του Star, για το επόμενο διάστημα, εκτός απροόπτου θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη στις 21.00, αφήνοντας την Παρασκευή και τα Σάββατα ελεύθερα στον… ανταγωνισμό, προβάλλοντας έτσι 1 επεισόδιο λιγότερο την εβδομάδα. Το συμφωνημένο αυτό πρόγραμμα δεν αναμένεται να αλλάξει πριν τα τέλη Μαϊου, ενώ ο μεγάλος τελικός καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή” στο τηλεοπτικό ένθετο, στον μεγάλο τελικό του Masterchef η μάχη θα είναι… γυναικεία υπόθεση. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι η τελική τριάδα απαρτίζεται από την Μαργαρίτα, τη Μαρίνα (η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι όταν δόθηκε δέυτερη ευκαιρία σε όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει) και τον Διονύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις