Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καπουτζίδης – Παπακαλιάτης σειρές: Ποιον πρωταγωνιστή των «Άγριων Μελισσών» «πολιορκούν»
LIFESTYLE

Καπουτζίδης – Παπακαλιάτης σειρές: Ποιον πρωταγωνιστή των «Άγριων Μελισσών» «πολιορκούν»

Καπουτζίδης - Παπακαλιάτης σειρές: Ποιον πρωταγωνιστή των Άγριων Μελισσών «πολιορκούν»

Η έλευση της νέας τηλεοπτικής σεζόν έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις αλλαγές που έρχονται.  Παρουσιαστές επιστρέφουν, εκπομπές «κόβονται», άλλες μεταφέρονται σε διαφορετικές ημέρες. Ωστόσο είναι κάποιες αλλαγές που έρχονται με τη νέα σεζόν που έχουν ήδη συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για δύο πολύ δυνατές επιστροφές, του Γιώργου Καπουτζίδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Είναι δύο ονόματα που έχουν γίνει δημιουργοί τεράστιων επιτυχιών και υπόσχονται να κάνουν το ίδιο τη χρονιά που έρχεται καθώς οι τηλεοπτικοί σταθμοί φαίνεται πως έχουν σκοπό να επενδύσουν στην μυθοπλασία, είδος στο οποίο και οι δύο είναι ειδήμονες πια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυο ηθοποιοί και σεναριογράφοι έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις νέες τους τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο διεκδικούν και οι δυο. Πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών των Άγριων Μελισσών που ολοκληρώνει φέτος τον κύκλο του στη σειρά. Ο λόγος για τον Γιώργο Γάλλο. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός μάγεψε με την καθηλωτική ερμηνεία του ως Μιλτιάδης στη σειρά του ΑΝΤ1 και ήταν αναμενόμενο να τον διεκδικήσουν μεγάλα ονόματα.

Ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός

Ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης πρόκειται να αποχωρήσει από την σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισες». Ο ρόλος του τραγικού πατέρα που έχασε το ήδη άρρωστο παιδί του και τον κυρίευσε η τρέλα είναι για πολλούς οσκαρικής ερμηνείας αφού οι μονόλογοι, και οι έντονες σκηνές που είχε να φέρει εις πέρας ο ηθοποιός ήταν ανατριχιαστικές και το κοινό θα τον αποχωριστεί με μεγάλη δυσκολία. Μένει να δούμε σε τι ρόλο σκέφτονται οι δυο σκηνοθέτες να τον «βάλουν» και να ξαναέχουμε στις οθόνες μας αυτή την άκρως ποιοτική «υψηλή» υποκριτική.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις