Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καραϊβάζ μητέρα: «Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή»
ΕΛΛΑΔΑ

Καραϊβάζ μητέρα: «Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή»

Καραϊβάζ μητέρα: Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός στις 9 Απριλίου κάτω από το σπίτι του από το όπλο των εκτελεστών του.

Δύο μνημόσυνα, ένα στην Αθήνα και ένα στην Καλλίφυτο Δράμας, πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 16 Μαΐου για τις 40 μέρες από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. «Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό τον άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου; Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου», είπε στην κάμερα της εκπομπής TLive η μητέρα του Γιώργου.

 

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα», είπε με σπαραγμό η μητέρα του δημοσιογράφου. Στη μνήμη του οι συγχωριανοί του τοποθέτησαν ένα εκκλησάκι στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις