Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Κηφισιάς: Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Κηφισιάς: Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Δήμος Κηφισιάς: Υλοποίηση του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Ο δήμος Κηφισιάς ως εταίρος της Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)», έχει προγραμματίσει διανομή προϊόντων για τους κατοίκους του Δήμου Κηφισιάς, δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος τηρώντας τα απαραίτητα μέσα ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα η διανομή θα περιλαμβάνει: τρόφιμα (ρύζι, ζυμαρικά, αλάτι, αλεύρι, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, φακές ,φασόλια, κριθαράκι, τοματοπολτό, μαρμελάδα ), νωπά προϊόντα (μήλα, πατάτες, φέτα, γραβιέρα, βόειο και χοιρινό κρέας).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά την Πέμπτη 27/05/2021 από τις 9:00 έως τις 13:00 με απαραίτητη επίδειξη αποδεικτικού ΑΜΚΑ. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ζηρινείου -γήπεδο μπάσκετ (μπαλόνι) από την πλαϊνή είσοδο στην οδό Άνδρου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία (τηλ: 2108082994).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις