Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τον Χιμένεθ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τον Χιμένεθ

ΑΕΚ: Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αρη, ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης τον χειροκρότησαν.

Με γλυκόπικρο τρόπο έκλεισε η χρονιά με την ΑΕΚ με την Ένωση να έρχεται ισόπαλη 0-0 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Μιας σεζόν, που αν και υπήρξε εν πολλοίς απογοητευτική, σώθηκε στο παρά πέντε, καθώς οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν τέταρτη θέση στην βαθμολογία και ένα εισιτήριο για το UEFA Conference League.ωΜετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και τους μίλησε για όσα συνέβησαν στη φετινή σεζόν.

Μετά την ομιλία του 57χρονου προπονητή, οι παίκτες της ΑΕΚ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκάλιασαν τον Χιμένεθ. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να είπε στους ποδοσφαιριστές μεταξύ άλλων: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω», με το μέλλον του Ισπανού να βρίσκεται στον… αέρα. Είναι πολύ πιθανό το ματς με τον Αρη να ήταν το τελευταίο του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της Ένωσης. Πλέον οι αποφάσεις βρίσκονται στα χέρια της διοίκησης της Ένωσης, που θα πρέπει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον και στη στελέχωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις