Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 16/5 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, αλλάζουν οι ομάδες!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 16/5 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, αλλάζουν οι ομάδες!

Survivor spoiler 16/5 έπαθλο: Οι ισορροπίες αλλάζουν δραματικά για ακόμα μία φορά στο «Survivor 4»

Survivor spoiler 16/5 έπαθλο: Το «Survivor 4» είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το μάθαμε πλέον το σλόγκαν. Και η πιο βροντερή απόδειξη, η οικειοθελής αποχώρηση του φαβορί, Τζέημς Καφετζή. Ο «πρίγκιπας Τζέημς» ανέφερε ότι κινδυνεύει να «χάσει το μυαλό του» από τον εγκλεισμό και τις κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο και έφυγε. Την ίδια ώρα, «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν και τον Νίκο Μπάρτζη να αποχωρεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.  Όπως φαίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του, είναι αυτό που θα τον κάνει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα. Τα δημοσιεύματα για αποχώρηση του νεαρού κτηνοτρόφου, ήρθε να επιβεβαιώσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

Έτσι, λοιπόν, οι ισορροπίες αλλάζουν δραματικά για ακόμα μία φορά στο «Survivor 4» και συγκαλείται έκτακτο Συμβούλιο στο νησί, όπου ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις. Στο τρέιλερ της Κυριακής, βλέπουμε πως ο Νίκος λείπει από την παραλία, ενώ ο Τριαντάφυλλος όπως και η Καρολίνα εμφανίζονται με μπλε μπαντάνα.

Survivor spoiler 16/5: Το ίδιο είπε και η Σταματίνα, αλλά και πολλές ακόμα εκπομπές το έχουν δεδομένο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει… Θέλω να μου δώσετε τα ποστ και του αδερφού και του κολλητού του Νίκου Μπάρτζη…»! Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε γιατί ένιωθε άσχημα ψυχολογικά και όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιανός στο ραδιoφωνικό σταθμό, sfera, θέλει να συνεχίσει αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του!

Σύμφωνα με τα spoilers αποχωρεί στο επεισόδιο της Κυριακής!

Survivor spoiler 16/5 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι οριστικά εκτός Survivor και φυσικά η τριάδα των Μπλε χρειαζόταν ενίσχυση. Αυτό επηρεάζει και τα αγωνιστικά δεδομένα στον πρώτο στίβο μάχης της εβδομάδας. Από τη μία, Ηλίας, Σάκης, Ασημακόπουλος, Ελένη και Νικολέτα και από την άλλη Κόρο, Ντάφυ, Μαριαλένα και Καρολίνα. Έτσι το γυναικείο κομμάτι των Μπλε εκτοξεύεται με τις δύο πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αγωνίζονται μαζί.

Ποιο είναι όμως το σημείο κλειδί, που μπορεί να γύρει την πλάστιγγα στη μία ή στην άλλη πλευρά; Ο Τριαντάφυλλος! Και όπως βλέπουμε στο Survivor trailer ο Ντάφυ όχι απλά αγωνίζεται κανονικά αλλά πανηγυρίζει και νίκη. Εφόσον βλέπουμε, λοιπόν, τον Τριαντάφυλλο να έχει κερδίσει, προβάδισμα για νίκη έχουν οι Μπλε.

Survivor spoiler 16/5 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν – Χαμός στο αυριανό επεισόδιο

Survivor: «Η παραγωγή προωθούσε την ψυχολογική βία εναντίον του Τζέιμς»

Για την πρόσφατη αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για όσα γνωρίζει πως βίωσε ο Τζέιμς Καφετζής μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο κολλητός του φίλος, Γιάννης Χατζής. Ο Χατζής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε με σκληρά λόγια για την παραγωγή του παιχνιδιού υποστηρίζοντας πως προωθούσε τo bullying εναντίον του Καφετζή. «Η παραγωγή προωθούσε την ψυχολογική βία εναντίον του» ανέφερε. «Είδαμε στιγμιότυπα που προσβάλλουν το ήθος και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων όπως ο τραμπουκισμός και η λεκτική βία». Παρόλο που ο κολλητός του ήταν φαβορί για την νίκη, για τους παραπάνω λόγους θεώρησε δικαιολογημένη την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις