Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Τήνος: Με το πλοίο της γραμμής στο νησί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Τήνος: Με το πλοίο της γραμμής στο νησί

Μητσοτάκης Τήνος: Μαζί του η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη

Στην Τήνο με το καράβι της γραμμής ταξίδεψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα, την πρώτη μέρα που επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και τα ταξίδια με πλοίο, μετά το lockdown. Από σήμερα, Παρασκευή που ουσιαστικά ήρθη το lockdown και απελευθερώθηκαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ο πρωθυπουργός επέλεξε να μεταβεί στο νησί του Αιγαίου όπου διατηρεί σπίτι, για ένα διήμερο «ελευθερίας». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιστρέψει από την Τήνο την Κυριακή το βράδυ, επίσης με το πλοίο της γραμμής.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή.

Ο πρωθυπουργός, από το πρωί της Παρασκευής είχε διαδοχικές συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της ΕΕ και ομολόγους του. Αρχικά, είχε πρόγευμα εργασίας στη βεράντα του Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΕΛΚ Ντόναλντ Τουσκ. Στη συνέχεια συνάντησε τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, αλλά και την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τον Ανταγωνισμό και την Ψηφιακή Πολιτική, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις