Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Τριαντάφυλλος μητέρα: Γιατί δε θα πάει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τις άλλες μαμάδες
LIFESTYLE

Survivor Τριαντάφυλλος μητέρα: Γιατί δε θα πάει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τις άλλες μαμάδες

Survivor Τριαντάφυλλος μητέρα: Γιατί δε θα πάει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τις άλλες μαμάδες

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο έπαθλο που ετοιμάζει η παραγωγή του Survivor ξεκίνησε. Μετά από περίπου πέντε μήνες, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να σφίξουν στην αγκαλιά τους τούς γονείς τους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Αυτές τις ημέρες, οι συγγενείς των παικτών της κόκκινης και της μπλε ομάδας ετοιμάζουν τα πράγματα και τα χαρτιά τους, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Αλέξη Μίχα οι γονείς των παικτών θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα σε 12 ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι μητέρες των διαγωνιζόμενων είναι εκείνες που θα συναντήσουν τα παιδιά τους, μετά από τόσους μήνες. Ωστόσο, στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει η αδερφή του, Δέσποινα. Η μητέρα του τραγουδιστή βρίσκεται στη Ρόδο και δεν μπορεί τα ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους. Το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη, η οποία έχει ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και τον γιο τους, Νικόλα, τον οποίο δεν μπορεί να αφήσει.

Τι είχε πει η μητέρα του Τριαντάφυλλου

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν μητέρα του Τριαντάφυλλου είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και  είχε δηλώσει πως  στεναχωριέται που βλέπει να φέρονται έτσι στο παιδί της μέσα στο Survivor. Αρχικά η μητέρα του τραγουδιστή είπε: «Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο». Και πρόσθεσε: «Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor.

Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει «μπράβο μπαμπά». Είχε αποκαλύψει για τον «Νάφυ»: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει… γεια σου ρε μάνα». Και δεν δίστασε να πει ότι θέλει ο γιος της να φύγει από το Survivor: «Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις