Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Περικλής Κονδυλάτος – Ανθή Σαλαγκούδη: Νέα σπόντα μέσα από μια φωτογραφία
LIFESTYLE

Περικλής Κονδυλάτος – Ανθή Σαλαγκούδη: Νέα σπόντα μέσα από μια φωτογραφία

Περικλής Κονδυλάτος - Ανθή Σαλαγκούδη: Η αινιγματική λεζάντα

Πολυτάραχη φαίνεται ότι είναι η σχέση του Περικλή Κονδυλάτου με την Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς οι δύο τους μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν. Ο ένας είχε κάνει για τον άλλο προκλητικές δηλώσεις μετά από την αποχώρηση τους από το Survivor 4, παρότι στο παιχνίδι ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, βρεθήκαν για πρώτη φορά μετά το ριάλιτι επιβίωσης, στα γενέθλια της Ελευθερίας Ελευθερίου. Δεν έλειψαν οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα, και ενώ όλα φαινόντουσαν καλά, ήρθε ακόμα μια σπόντα να τα ανατρέψει όλα. Ο Περικλής Κονδυλάτος ανήρτησε μια φωτογραφία από τα πάρτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα επέλεξε να γράψει για ακόμα μια φορά στίχο της Άννας Βίσση, αφήνοντας υπονοούμενα ότι προσποιήθηκαν. «Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο, λέω πως σε ξέχασα και αδιαφορώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Οι προηγούμενες φωτογραφίες με στίχους της Βίσση

Πριν λίγο καιρό ανέβασαν κοινές φωτογραφίες που μας έκαναν να απορούμε. Η πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον Περικλή, ήταν μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη πριν το Survivor. O ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του, τους εξής στίχους «Κι έχω τόσα να θυμάμαι από σένα», από το τραγούδι της Άννας Βίσση. Το πρώτο σοκ το πάθαμε εκεί, όμως στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε μέσω Instagram. Δημοσίευσε και εκείνη μία κοινή φωτογραφία τους σε story, μαζί με τον Βασίλη Ζούλια. Συνέχισε τους στίχους του τραγουδιού της Άννας Βίσση, γράφοντας «…κι όλο με ρωτάς πού πήγανε χαμένα». Τι θέλουν να μας πουν;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις