Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Ποιος έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο, τι θα δούμε την Δευτέρα 17/5
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Ποιος έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο, τι θα δούμε την Δευτέρα 17/5

MasterChef αποχώρηση: Σε κλίμα συγκίνησης η χθεσινή αποχώρηση

Μια απαιτητική αντιγραφή πιάτου περίμενε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τον Νίκο Σκορδάκης και τον Παύλο Χάππιλο, οι οποίοι έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σεφ Νίκου Θωμά. Η μοριακή αναμέτρηση δεν φάνηκε εύκολη σε κανέναν. Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας όμως ο Νίκος Θωμάς θέλησε να πει μερικά λόγια για τους παίκτες του MasterChef 5. «Θέλω να πω ευχαριστώ σε σας παιδιά για τη συνεργασία και την φετινή χρονιά. Έχουμε περάσει υπέροχα. Είναι κλισέ αλλά είστε σε πολύ καλό επίπεδο και όσο λιγοστεύετε, δενόμαστε και περισσότερο μαζί σας. Εγώ τουλάχιστον που είμαι λίγο ευαισθητούλης. Μακάρι να μην έφευγε κανείς σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Θωμάς.

«Κουράγιο, δύναμη, η διαδρομή τελειώνει. Τίποτα δεν τελειώνει όμως εδώ. Έξω ξεκινάνε τα ωραία και τα όμορφα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σεφ. Ο Νίκος Σκορδάκης συγκινήθηκε, ενώ τον ευχαρίστησε που τους έχει βοηθήσει τόσο. «Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο».

Ποιος αποχώρησε και τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Τελικά ο παίκτης που έβγαλε μια για πάντα την ποδιά του MasterChef, ήταν ο Νίκος Σκορδάκης. Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή του στο MasterChef, αποχώρησε οριστικά, μετά και από την αποχώρηση του φίλου του Παναγιώτη Τζαμαλή. Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Την Δευτέρα 17/5 θα δούμε μια νέα εξωτερική ομαδική δοκιμασία, η οποία φαίνεται να μην πάει καθόλου καλά και για τις δύο νέες ομάδες. Αναμένουμε να δούμε εντάσεις και συγκρούσεις, και πώς θα χρησιμοποιηθούν τα πλεονεκτήματα.

MasterChef 5 Δευτέρα 17/5 – Trailer

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις