Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έρρικα Πρεζεράκου Αναστασία: Ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας η ανιψιά της
ΕΛΛΑΔΑ

Έρρικα Πρεζεράκου Αναστασία: Ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας η ανιψιά της

Έρρικα Πρεζεράκου Αναστασία: Ποια η κατάσταση της υγείας της

Η Αναστασία ολοκλήρωσε και τον δεύτερο κύκλο θεραπείας της, κατά την σκληρή μάχη που δίνει με την ανίατη νόσο στην Αμερική. Στο πλευρό της είναι πάντα οι γονείς της, αλλά και όλος ο κόσμος, που της έχει παρέχει την στήριξή του στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Η Έρρικα Πρεζεράκου προσεύχεται για την ανιψιά της και ζητάει από τους διαδικτυακούς φίλους της να κάνουν το ίδιο για εκείνη. Έχει καθημερινή επικοινωνία με την αδερφή της στην Αμερική, η οποία την ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της 7χρονης κορούλας της. Τα νέα που έρχονται είναι καλά, και η Έρρικα δεν μπορούσε να μην τα ανακοινώσει.  Ειδικότερα, η ίδια ανέφερε ότι η Αναστασία ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της θεραπείας της και τώρα θα αρχίσει τον τρίτο και τελευταίο.  «Χθες η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στη Νέα Υόρκη, το πιο πιθανό…

Όλο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία… και έτσι δεν ανέβαζα κάτι… ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της. Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξαναέβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει. Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας. Σας ευχαριστώ και πάλι» έγραψε η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις