Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Κηφισιάς: «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια»
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Κηφισιάς: «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια»

Δήμος Κηφισιάς: Η εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς και του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς».

Δε χρειάζεται να είναι κανείς λάτρης του αυτοκινήτου για να εκτιμήσει και να θαυμάσει τα οχήματα αντίκες της ΦΙΛΠΑ . Μια τέτοια ευκαιρία θα μας δοθεί την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στον «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια», που πρώτος οργάνωσε ο Ιωάννης Λαδάκης. Η εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς και του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς».

Αντίκες που διατηρούνται σε άριστη κατάσταση θα μας ταξιδέψουν σε μακρινές περασμένες πιο ρομαντικές και πιο όμορφες εποχές. Όλα τα αυτοκίνητα, ηλικίας από 30 ως 105 ετών θα στολιστούν με το «στεφάνι» του Μάη, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και επιλεγμένα παιδικά pedal cars. Στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Ελαιών (Νέα Κηφισιά) τα οποία θα διανύσουν μια διαδρομή περίπου 15 χλμ. μέσα από την Κηφισιά και θα τερματίσουν στην Εκάλη. Στην εκδήλωση θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας με αποστάσεις και χρήση μάσκας.

Αντίκες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις