Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντιγόνη Δρακουλάκη σύζυγος: «Δεν ήμουν φαν του γάμου», τι αποκάλυψε για την σχέση τους
LIFESTYLE

Αντιγόνη Δρακουλάκη σύζυγος: «Δεν ήμουν φαν του γάμου», τι αποκάλυψε για την σχέση τους

Αντιγόνη Δρακουλάκη σύζυγος: Όσα αποκάλυψε για τον γάμο και για την υποκριτική

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show», και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και για τους φοβίες που αντιμετώπισε. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι έχει πει πολλά «όχι» στην καριέρα της, λόγω του ότι την τρόμαζε η έκθεση. Ακόμα αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο». Οι γονεί της είχαν έναν κινηματογράφο και κάπως έτσι κόλλησε με τον κόσμο του θεάματος. Παρ΄όλα αυτά, απομυθοποίησε το σινεμά καθώς ήταν παρούσα στην αγοραπωλησία των ταινιών. Έχει κάνει μόνο μια ταινάι μικρούς μήκους , και μετανιώνει ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός μίας αγελάδας». «Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανα αυτό το επάγγελμα».

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός απόρησαν γιατί ήμουν καλή μαθήτρια και όλοι περίμεναν ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο». Είναι 11 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά. Ο γάμος για εκείνη δεν ήταν το άπιαστο όνειρο, και σίγουρα όχι κάτι ρομαντικό, όπως προβάλλεται μέσα από ταινίες. Το χιούμορ, όπως αποκαλύπτει, είναι το μόνο που μπορεί να λύσει δύσκολες καταστάσεις. «Δεν ήμουν φαν του γάμου εξαρχής. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει κανείς να φτιαχτεί σαν προσωπικότητα και στην καριέρα του και μετά να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου».

Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της

«Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά. Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα.»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις