Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες σήμερα 12/5: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες σήμερα 12/5: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες σήμερα 12/5: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Ο Δούκας ένα βήμα πριν την κορυφή

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αναμένονται ιδιαίτερα ανατρεπτικές και αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα το σημερινό επεισόδιο θα είναι καθηλωτικό. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Δούκας πληροφορήθηκε απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Η Ασημίνα και η Δρόσω δέχτηκαν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά είχε σκοπό να τις αναστατώσει. Ο Μπάμπης υπέγραψε στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός προέβη σε μεγάλες πιέσεις στην Ελένη για να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Η ίδια στην προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη αντιμτωπίζει τεράστια εμπόδια.  Η Ανέτ μη έχουσα άλλη επιλογή, άρχισε να εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας του αντάλλαγμα.

Επεισόδιο Τετάρτης 12/5

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ; Παρά τις νέες δυσάρεσετες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πάρα πολλά. Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια αρκετά παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα μέσω της οποίας μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να γλιτώσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους υπόλοιπους απ’ τα δεσμά του Δούκα. Από την άλλη μεριά, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος με τη σειρά του ζητάει τη βοήθειά της. Θα την πείσει να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Στο Πρωινό, ο τηλεοπτικός Δούκας, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης, μίλησε για μια επικείμενη δολοφονία. Άφησε να εννοηθεί ότι μια συγκλονιστική δολοφονία είναι στα σκαριά ενώ για το τέλος της σειράς αποκάλυψε ότι «θα βαφτεί με αίμα το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις