Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Τελικό αποτέλεσμα 1-0 στο Καραϊσκάκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Τελικό αποτέλεσμα 1-0 στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Το γκολ του Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό για να νικήσει τον ΠΑΟΚ.

Με τελικό σκορ 1-0 έναντι του ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός καθάρισε και τυπικά το πρωταθλημα και παίρνει πανηγυρικά την κούπα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά. Στο 5΄ ο Σα καθάρισε μια επικίνδυνη φάση και στη συνέχεια χάθηκαν συνεχόμενες ευκαιρίες των Ελ Αραμπί (11′), Τζόλη (19′) και Καμαρά (23′).  Υπήρχε, δηλαδή, η αίσθηση ότι το γκολ μπορεί να έρθει ανα πάσα στιγμή και ήρθε στο 32′, όταν ο Ελ Αραμπί βρήκε ωραία τον Μασούρα και αυτός εκτέλεσε τον Πασχαλάκη (1-0). Στο 39′, μάλιστα, οι Πειραιώτες άγγιξαν και το δεύτερο γκολ, αλλά ο Ανδρούτσος σημάδεψε δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός πλησίασε ξανά στο 2-0 στο 59′ με τον Μπρούμα που έφυγε στην αντεπίθεση αλλά όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ αστόχησε, για να ακολουθήσει στο 71′ το σουτ του Φορτούνη και η απόκρουση του Πασχαλάκη. Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο 90′ και ήταν πάλι για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Μπουχαλάκη σε σουτ που επιχείρησε.

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας (66′ Φορτούνης), Αραμπί (76′ Χασάν), Μπρούμα (66′ Βαλμπουενά).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (76′ Κρέσπο), Λύρατζης (46′ Μιχάι), Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Μπάμπα, Τζόλης (76′ Κωνσταντέλιας), Ουάρντα (60′ Σβιντέρσκι), Κρμέντσικ (60′ Ζίβκοβιτς).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις