Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler αποχώρηση 11/5: Αυτός αποχωρεί σήμερα
LIFESTYLE

MasterChef spoiler αποχώρηση 11/5: Αυτός αποχωρεί σήμερα

MasterChef spoiler αποχώρηση 11/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής λίγο πριν την τελική 8αδα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/5 στο MasterChef 5, o Ιωάννης κατάφερε να βρει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο και έτσι αναδείχθηκε νικητής στη δοκιμασία της Τυφλής Γευσιγνωσίας. Έτσι, πέρασε στην 8άδα, και θα παρακολουθεί τους συμπαίκτες του από τον εξώστη στη Δοκιμασία Αποχώρησης της Τρίτης 11/5. Άλλη μια ευκαιρία, για μια ακόμα ασυλία, έρχεται από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με ζητούμενο κάτι απλό μεν αλλά αρκετά απαιτητικό για τον χρόνο, που έχουν στη διάθεσή τους οι πέντε υποψήφιοι, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος.

MasterChef spoiler αποχώρηση 11/5: Σήμερα η τελευταία ασυλία

Είναι από τις στιγμές που η ελάχιστη έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία, αφού η ασυλία είναι πολύτιμη σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού. Το πιάτο του σημερινού καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που θα κληθούν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε πραγματικό μαγειρικό ντέρμπι! Οι πέντε παίκτες θα μαγειρέψουν για την ασυλία, οι υπόλοιποι θα πρέπει να μαγειρεύουν ένα πιάτο αντιγραφής διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η μέρα θα κλείσει με μια μελαγχολική αποχώρηση, που φέρνει δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα αρκετών αλλά και σκέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα της στρατηγικής, που ακολουθούν κάποιοι. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές που κυκλοφορούν αυτός που θα μαγειρέψει για τελευταία φορά είναι ο Παναγιώτης Τζαμαλή.

MasterChef spoiler αποχώρηση 11/5: Αυτός αποχωρεί σήμερα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις