Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γλυκά Νερά φονικό: Σοκαριστική η μαρτυρία του 32χρονου, έβαλαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά φονικό: Σοκαριστική η μαρτυρία του 32χρονου, έβαλαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού

Γλυκά Νερά φονικό: Η στιγμή που καταφθάνει το ασθενοφόρο και τα περιπολικά

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες του 32χρονου για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και μητέρας στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με όσα έρχονται στην δημοσιότητα, οι ληστές που έπνιξαν την 20χρονη Καρολίνα με μαξιλάρι, απείλησαν και με όπλο το 11 μηνών παιδί του ζευγαριού, με σκοπό να μάθουν που κρύβουν τα χρήματα και τα κοσμήματα. Η 20χρονη μητέρα πάλεψε για τη ζωή τους και φώναζε για βοήθεια. Τότε οι δράστες πήραν ένα μαξιλάρι, και αφού το πίεσαν στο πρόσωπό της, την έπνιξαν. Δεν δίστασαν να σκοτώσουν και να κρεμάσουν τον σκύλο της οικογένειας, που τους γάβγιζε. Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολίνας, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, παρ’ότι τον είχαν δέσει.

Τα πρώτα βίντεο που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων δείχνουν ασθενοφόρα και περιπολικά τα οποία κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Οι κάμερες βρίσκονται στη λεωφόρο Λαυρίου και φαίνεται το πρώτο περιπολικό στις 6:20 ενώ το ασθενοφόρο στις 6:44. Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας βρισκόταν στο ένα υπνοδωμάτιο ενώ η 20χρονη σύζυγός του μαζί με το μόλις 11 μηνών βρέφος βρίσκονταν στη σοφίτα της κατοικίας. Και οι τρεις δράστες φορούσαν κουκούλες. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών.

Ποια η ζωή του ζευγαριού

Το περασμένο καλοκαίρι, το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο συμπληρώνοντας την ευτυχία τους. Το ζευγάρι, είχε παντρευτεί στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας και μάλιστα είχαν μοιραστεί στα στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία λίγο μετά το γάμο τους στον Ατλαντικό. ήταν πολύ ενεργοί στα social media και δεν κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άδικο παινχίδι που τους έπαιξε η μοίρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του magnesianews.gr, η οικογένειά της νεαρής που δολοφονήθηκε άγρια, ζει στην Αλόννησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς της κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, αν και κατάγονται από άλλες χώρες, ενώ και η 20χρονη που είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, το επισκέπτονταν συχνά και αφότου παντρεύτηκε. Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια αλλά γνώριζαν και την Καρολάιν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας, αναφέρει το magnesianews και τονίζει ότι δεν είναι τυχαίο, ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, είναι συγκλονισμένη.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις