Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι – Πάτρα: Νεκρή μια γυναίκα από τις αναθυμιάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι – Πάτρα: Νεκρή μια γυναίκα από τις αναθυμιάσεις

Φωτιά σε σπίτι - Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός μιας ηλικιωμένης

Φωτιά ξέσπασε, σήμερα Τρίτη (11/5), σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ανθείας και Ευβοίας στην Πάτρα, από την οποία μια γυναίκα βρήκε μοιραίο θάνατο. Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Π.Υ. και αστυνομία. Σύμφωνα με το tempo24.news η πυροσβεστική με 3 οχήματα και 9 άνδρες, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πόρτες και παράθυρα ήταν κλειδωμένα. Χρειάστηκε να σπάσουν πόρτες για να μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτού, όπου εντόπισαν το σώμα της ηλικιωμένης και τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις.

Μάλιστα, χθες ξέσπασε φωτιά και στην Αργυρούπολη Αττικής, σε αλσύλλιο, στη συμβολή των οδών Γοργοποτάμου και Θήρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπήρξε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς εκτός του αλσυλλίου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.

Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι – Λεχαινά: Έκοβε παπαρούνες όταν την χτύπησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Λεχαινών στην Ηλεία μετά από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε εχθές. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε την 5χρονη Κλανούντια, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έκοβε παπαρούνες. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το patrisnews.com το παιδάκι βρισκόταν στην άκρη των θερμοκηπίων όπου εργάζονταν οι γονείς του, κοντά στο δρόμο. Όλοι οι εργάτες έτρεξαν στο σημείο όπου η μικρή βρισκόταν ακίνητη και κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι αν και δεν έφερε εξωτερικά τραύματα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Η σορός της 5χρονης διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πατρών όπου θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης. Οι γονείς της μικρής, Μπλέντι και Ντορίνα, Αλβανοί στην καταγωγή, βρίσκονταν στην Ελλάδα περισσότερα από τριάντα χρόνια, και είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.Εργάζονταν σκληρά για να ζήσουν τα παιδιά τους και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία της Αρετής. Το ζευγάρι εργαζόταν σε θερμοκήπια καρπουζιών στην περιοχή μεταξύ Δροσελή και Μοσχονερίου. Μαζί τους είχαν πάρει τη μικρή τους κόρη την Κλαούντια που μόλις είχε επιστρέψει από το Νηπιαγωγείο, ενώ ο γιός τους, ο οποίος είναι μαθητής Γ΄ Λυκείου βρισκόταν στο σχολείο του. Η κηδεία της 5χρονης θα γίνει πιθανότατα στην Αλβανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις