Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Λέχου – Είσαι το ταίρι μου: Δεν φαντάζεστε ποια ονόματα είχαν προταθεί για το ρόλο της
LIFESTYLE

Κατερίνα Λέχου – Είσαι το ταίρι μου: Δεν φαντάζεστε ποια ονόματα είχαν προταθεί για το ρόλο της

Κατερίνα Λέχου - Είσαι το ταίρι μου: Τι αποκάλυψε για την παραγωγή

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε σε συνέντευξη της στον Τάσο Τρύφωνος και στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ», για τον ρόλο της στην πολυαγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Μάλιστα, αποκάλυψε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε έως τώρα για τον συγκεκριμένο ρόλο, και μας άφησε άφωνους. Η ηθοποιός δεν ήταν η μόνη που διεκδικούσε τον ρόλο της Βίκυς Σεϊτανίδη, ενώ πολύ γνωστά ονόματα είχαν προταθεί. Η παραγωγή δεν έψαχνε μόνο στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του μόντελιγνκ, για αυτό και από το κάστινγκ πέρασαν η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού!

«Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές» είπε η Κατερίνα Λέχου. Ακόμα, εξηγεί γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την προβληματική της σχέση και συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όσα είπε για τον Γιώργο Κιμούλη

«Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό. Αυτό ήταν επαγγελματικό. Ήξερα όπως ξέρουν όλοι, φημολογίες, αλλά οι φημολογίες είναι ενδεικτικές δεν είναι αποδεικτικές. Το πιο δύσκολο δεν είναι να συγχωρήσεις τον άλλον, είναι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που επέτρεψες να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν έπαιξε τόσο ρόλο η πανδημία, όσο η Σοφία Μπεκατώρου. Αυτή η γυναίκα άνοιξε μεγάλο δρόμο. Της ανήκουν όλα τα εύσημα. Δεν νομίζω ότι το θέατρο τείνει να εξαφανιστεί, ίσα ίσα που τώρα έδωσε ένα στίγμα πόσο πολύ λείπει από τον κόσμο», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις