Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οδηγός λεωφορείου Θεσσαλονίκη βρίζει: Καλείται να δώσει εξηγήσεις – Απομακρύνεται από το τιμόνι
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός λεωφορείου Θεσσαλονίκη βρίζει: Καλείται να δώσει εξηγήσεις – Απομακρύνεται από το τιμόνι

Οδηγός λεωφορείου Θεσσαλονίκη βρίζει: Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών του λεωφορείου.

Στα χέρια της διοίκησης του ΟΑΣΘ βρίσκονται τα στοιχεία του οδηγού αστικού λεωφορείου ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε ηλικιωμένο επιβάτη. Το περιστατικό έγινε γνωστό από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο οδηγός δεν θα ανέβει ξανά στο τιμόνι αστικού λεωφορείου μέχρι νεωτέρας ενώ μετά από έρευνες, η διοίκηση του Οργανισμού κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του οδηγού ο οποίος εξύβρισε τον ηλικιωμένο επιβάτη.

Δείτε ακόμη: «Έβριζαν σπίτια, οικογένειες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» – Ο οδηγός λεωφορείου μιλά για την επίθεση που δέχτηκε

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών του λεωφορείου. Ο οδηγός του λεωφορείου διέκοψε το δρομολόγιο, άνοιξε τη μεσαία πόρτα και άρχισε να επιτίθεται σε έναν ηλικιωμένο επιβάτη. Από τα όσα ακούγονται στο βίντεο, την αντίδραση του οδηγού προκάλεσε το γεγονός ότι ο επιβάτης νωρίτερα έβρισε τη μάνα του. Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν στον γενικό διευθυντή του Οργανισμού. Του δόθηκε προθεσμία για να προετοιμαστεί.

Δεν θα ανέβει ξανά στο τιμόνι

Με εντολή του προέδρου του ΟΑΣΘ ο συγκεκριμένο οδηγός δεν θα ανέβει ξανά στο τιμόνι αστικού λεωφορείου μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της πειθαρχικής διαδικασίας. Για απαράδεκτη συμπεριφορά κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, σχολιάζοντας τα όσα δείχνει το επίμαχο βίντεο.

«Αυτή η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη. Δεν θα έπρεπε να συμβεί ότι και να προηγήθηκε. Είναι επαγγελματίας οδηγός και οφείλει να φέρεται με ευγένεια στους επιβάτες. Αν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία. Να ειδοποιήσει την ασφάλεια του Οργανισμού ή ακόμη και την Αστυνομία», δήλωσε στο thestival ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις