Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλγα Κεφαλογιάννη έγκυος: Μανούλα για πρώτη φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
LIFESTYLE

Όλγα Κεφαλογιάννη έγκυος: Μανούλα για πρώτη φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Όλγα Κεφαλογιάννη έγκυος: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Μόλις μια εβδομάδα μετά τον ξαφνικό γάμο τους στις Σπέτσες, κυκλοφόρησε η πιο χαρμόσυνη είδηση! Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες για πρώτη φορά γονείς. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όπως αποκαλύπτει η Μαρία Λεμονιά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία».

«Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος», εξομολογείται στη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Ένας μεγάλος έρωτας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας από την αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media έχουν κάνει λιγοστές κοινές αναρτήσεις. «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνω Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα» είχε εξομολογηθεί η πολιτικός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

Χαμηλοί τόνοι

Η αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά ως ζευγάρι. Άλλωστε, οι δυο τους έκαναν κάποιες σπάνιες εμφανίσεις σε θέατρα των Αθηνών, αλλά και στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις. Το καλοκαίρι του 2020, ήταν το πρώτο καλοκαίρι που το ζευγάρι πέρασε μαζί.

Την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, όμως, τους είδαμε και στις Σπέτσες, στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Μίνω Μάτσα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες αποκλείεται και ποτέ, τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 4 Μαΐου, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Η νύφη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό- -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της τεράστιας δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε τραπέζι στο σπίτι που ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις με όλους να λάμπουν από χαρά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από το μυστήριο, είχαν γίνει τα απαραίτητα rapid tests σε όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις