Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική δοκιμασία: Τι είδαμε στο χθεσινό (6/5) επεισόδιο
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική δοκιμασία: Τι είδαμε στο χθεσινό (6/5) επεισόδιο

MasterChef 5 ομαδική δοκιμασία: Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ανούς Χεριμιάν και με τον Αλέξανδρο Συνοδινό να έχει κερδίσει το πρώτο του Τεστ Δημιουργικότητας, οι ομάδες του MasterChef 5 ανακατεύτηκαν, και πλέον οι ομάδες είναι τρεις. Αρχικά, διαμόρφωσε τις Ομάδες και στη συνέχεια επέλεξε τους αρχηγούς, πάντε με στρατηγική. Στην συνέχεια μοίρασε τα κουτιά με τα βασικά υλικά. Συγκεκριμένα, έβαλε την Μαρίνα μαζί με τον Ιωάννη, οι οποίοι δεν τα πάνε και τόσο καλά, μεταξύ τους ενώ διάλεξε για τη δική του ομάδα τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι.

Έτσι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός έκανε τις εξής επιλογές: Κίτρινη ομάδα – Μαύρο κουτί: Παύλος Χάπιλλος (αρχηγός), Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης. Κόκκινη ομάδα – Κόκκινο κουτί: Αλέξανδρος Συνοδινός (αρχηγός), Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Τζιοβάνι Σκαράτζι. Μπλε ομάδα – Λευκό κουτί: Παναγιώτης Τζαμαλής (αρχηγός), Ιωάννης Αυλωνίτης, Μαρίνα Ντεμολλάι. Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου της Δευτέρας βλέπουμε τους κριτές να είναι αυστηροί με τους παίκτες. Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο;

Τα λόγια του Διονύση μετά την αποχώρηση της Ανούς

«Αποχώρησε η Ανούς. Ήταν αυτή η οποία έθετε τις ισορροπίες στο κεφάλι μου, γιατί, ξέρουμε, με τον εγκλεισμό είναι δύσκολα, τόσα πολλά άτομα, η διαχείριση. Σίγουρα είναι βαρύ. Είναι η πιο βαριά αποχώρηση που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Η ζωή συνεχίζεται. Το παιχνίδι τελειώνει όπου να ‘ ναι. Δεν έχει μείνει πολύ. Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης. Σίγουρα η αποχώρηση της, του στοίχισε πολύ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις