Μαριαλένα Σάκης – Survivor: Τι αποκάλυψε o κολλητός του Κατσούλη

LIFESTYLE

Μαριαλένα Σάκης – Survivor: Τι αποκάλυψε o κολλητός του Κατσούλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Μαριαλένα Σάκης - Survivor: Όσα είπε ο κολλητός του φίλος

07.05.2021 | 11:21

Ο κολλητός φίλος του Σάκη Κατσούλη, Κώστας Καλκούνης, έκανε μερικές άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε». Μεταξύ άλλων σχολίασε την σχέση που έχει απασχολήσει όσο καμία άλλη τον τελυταίο καιρό. Μιλάμε βέβαια για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, για τους οποίους έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος ντόρος. Τι ισχύει τελικά; Σχολίασε, λοιπόν, το αν ο Σάκης είναι «καψούρης» με την Μαριαλένα: «Θα μου επιτρέψετε αυτό να μην το σχολιάσω, είναι δύο ενήλικες άνθρωποι και ξέρουν καλύτερα από μας.Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τον Σάκη που βλέπετε στο Survivor σε σχέση με αυτόν που γνωρίζω στην προσωπική του ζωή. Ο Σάκης είναι ένα παιδί με αρχές και αξίες, που πηγάζουν από την ανατροφή που πήρε από την οικογένεια του.

Η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με την σχέση του Σάκη με την Μαριαλενα μέσα στο παιχνίδι. Ασχολούνται με τις αγωνιστικές του επιδόσεις στο παιχνίδι και τις επιδόσεις του, μέσα στο Survivor. Δεν τους αρέσει που η παραγωγή επικεντρώνεται στην σχέση του με την Μαριαλένα και όχι με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Από εκεί και πέρα αφού μπήκε στο ριάλιτι ήξερε πως θα αποτελέσει προϊόν του».

Μαριαλένα – Λιβάνης: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν χώρια

Το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε ότι κέρδισαν οι Μπλε, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με δικά τους πρόσωπα. Ενώ λοιπόν, όλοι οι παίκτες μίλησαν με τις σχέσεις τους, η Μαριαλένα συνομίλησε με τις φίλες της και τον αδερφό της. Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί, και είναι κάτι που στενοχώρησε την Μαριαλένα.  Περίμενε ότι ο Γιώργος Λιβάνης θα επικοινωνούσε μαζί της. Εκείνος όμως, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», την ώρα που έπαιζε το επεισόδιο του Survivor, βρισκόταν έξω και έτρωγε πανκεικς! Διόλου δεν ασχολείται με την κατάσταση αυτή, και οι φήμες περί χωρισμού όλο και φουντώνουν.

Η παίκτρια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»!

Exit mobile version