Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

25

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Άσχημες εξελίξεις για την Ελένη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Άσχημες εξελίξεις για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια της

Την απόλυτη κατηφόρα έχουν πάρει τα πράγματα για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες. Τόσο στο συνεταιρισμό όσο και στο σπίτι σβήνει τη μια φωτιά μετά την άλλη. Όσο και να προσπαθεί όμως οι δυσάρεστες εξελίξεις την προλαβαίνουν και στα επόμενα επεισόδια τα πράγματα παίρνουν μια άσχημη τροπή. Στον συνεταιρισμό, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας καταστρέφει τους αγρότες και η Ελένη χάνει τα πάντα. Μετά από αυτό, όμως, ο Κωνσταντής φεύγει από το σπίτι  Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Μιλτιάδης πείθει τους αγρότες να εξαπατήσουν τον Δούκα και να πουλήσουν αλλού τα καπνά τους. Η κίνηση αυτή εξοργίζει τον ισχυρό άνδρα και ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό.

Ο Δούκας τα παίρνει όλα από τους αγρότες και αυτή η κίνηση καταρρακώνει την Ελένη, η οποία βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει τι κάνει ο πατέρας του και συγκρούεται τόσο με εκείνον όσο και με τον Μελέτη. Δεν θέλει να συνεχίσει σε αυτή τη «βεντέτα» στις Άγριες Μέλισσες και για πρώτη φορά αποδεικνύει στον Δούκα πως δεν θα γίνει σαν αυτόν. Ο Κωνσταντής μαζεύει τα πράγματά του και εγκαταλείπει τους Σεβαστούς. Ο Δούκας χάνει άλλον ένα γιο, ενώ και η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια. Η οικογένειά του διαλύεται ενώ εκείνος έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά στις Άγριες Μέλισσες. Κι ενώ προσπαθεί να παραπλανήσει τις αρχές με τον θάνατο του Θέμελη, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τόσο τον ίδιο όσο και τον Μελέτη.

Πρέπει να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους

Την ίδια στιγμή, η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της, καθώς αντιλαμβάνεται πως η ζωή τους θα αλλάξει εντελώς και πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Άμεσα πρέπει να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα, άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της. Όμως η Ελένη δεν έχει μάθει να εγκαταλείπει τη μάχη και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μία απόφαση μετά την οποία δεν υπάρχει γυρισμός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις